Γιάννης Κουρκουμέλης: “Να αλλάξουμε την εικόνα της πόλης μας”

Φίλες και φίλοι,

Μεγάλωσα στις γειτονιές της Αγίας Βαρβάρας. Εδώ ονειρευτήκαμε. Δημιουργήσαμε σχέσεις, φιλίες, παρέες. Παίξαμε, τραγουδήσαμε, ερωτευτήκαμε. Αγαπήσαμε τους ανθρώπους και τα στέκια μας. Η μικρή αυτή πόλη είναι η αφετηρία και το μέλλον μας.

Αυτό το «μέλλον» πρέπει να φροντίσουμε. Να αλλάξουμε την εικόνα της πόλης μας. Να αλλάξουμε τη νοοτροπία της αδράνειας και να προχωρήσουμε δυναμικά μπροστά, χωρίς αναβολές και αχρείαστα πισωγυρίσματα. Να κτίσουμε μια ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ικανή να στηρίζει τους πολίτες της.

Ο Μιχάλης Γιάγκας και ο συνδυασμός του «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» θέλει και μπορεί να κάνει πράξη αυτό το όραμα.

Η σχέση μου μ’ αυτή την πόλη και τους ανθρώπους της και η εμπιστοσύνη μου στο ήθος και στις ικανότητες του Μιχάλη Γιάγκα με έκαναν να ανταποκριθώ στο κάλεσμά του και να αποτελέσω μέλος μιας αξιόλογης και δυνατής ομάδας ανθρώπων με σκοπό να αλλάξουμε την πόλη και να της δώσουμε νέα δύναμη και ορμή.

Στις επερχόμενες εκλογές θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» για να συμβάλω κι εγώ στην ενεργοποίηση των δημιουργικών δυνάμεων που θα δώσουν στην πόλη μας και τους ανθρώπους της την προοπτική που τους αξίζει.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Γιάννης Κουρκουμέλης του Γεωργίου, γεννήθηκε στο Αγρίνιο, μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα και φοίτησε στα σχολεία της πόλης μας.

Είναι διακεκριμένος συνθέτης, στιχουργός και διευθυντής ορχήστρας.

Η μουσική τον γοήτευε από μικρό παιδί και από πολύ νωρίς ξεκίνησε σπουδές για να ανακαλύψει τον μαγικό της κόσμο. Το όνειρό του για να γίνει μουσικός ήταν αδιαπραγμάτευτο. Ήταν ο δικός του δρόμος ζωής.

Με τις ιδιότητες του συνθέτη, στιχουργού, ενορχηστρωτή, μουσικού, δισκογραφικού και συναυλιακού παραγωγού έχει συνεργαστεί και συμπράξει με το σύνολο σχεδόν των σημαντικών προσωπικοτήτων του ελληνικού τραγουδιού.

Έχει μεγάλη παρουσία στη δισκογραφία και σε γνωστές μουσικές σκηνές.