Συγκέντρωση της “ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ”, ομιλία της κ. Καρανάσιου με επίκεντρο τον άνθρωπο

Απλές κατανοητές προτάσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο, ήταν το κυρίαρχο στην προεκλογική ομιλία της υποψήφιας Δημάρχου της πόλης μας κ. Ελένης Καρανάσιου, της παράταξης του ΚΚΕ “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ”, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ”, τη Δευτέρα 18 Μαρτίου.

Η αντίληψη  της  “ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ” δεν σταματάει στην άσφαλτο που πρέπει να έχουν οι δρόμοι, στις παιδικές χαρές,  στο Δημοτικό φωτισμό και στην καθαριότητα, πράγματα αυτονόητα για μια σύγχρονη πόλη.

Προχωράει σε ζητήματα Υγείας, Περιβάλλοντος, Ανεργίας, Παιδείας και άλλων σημαντικών θεμάτων που απασχολούν όλους μας.

Η αντίληψη της παράταξης του ΚΚΕ, ξεφεύγει από το αλισβερίσι και τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι σε βάρος των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των ανήμπορων να  δημιουργήσουν.

Χρειάζεται αγώνας χωρίς σταματημό και υποχωρήσεις. Αγώνας χωρίς διαπραγμάτευση των κεκτημένων, αλλά πάλη για καλύτερες συνθήκες στους χώρους δουλειάς.

Χρειάζεται άλλη αντίληψη για την Κρατική επιχορήγηση προς τους ΟΤΑ,  το Κοινωνικό κράτος και την αντιμετώπιση των εργαζομένων γυναικών.

Σε γενικές γραμμές εκεί κινήθηκε η ομιλία της κ. Ελένης Καρανάσιου.

Ολοκληρώνοντας κάλεσε τους φίλους και τα μέλη του ΚΚΕ, να περάσουν πόρτα – πόρτα και να ενημερώσουν τους συμπολίτες μας για το πρόγραμμα της παράταξης της  “ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ”.

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της, ανακοινώθηκε ένα μέρος των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης.