Τα προεκλογικά κέντρα των υποψηφίων Δημάρχων της πόλης μας

Πληροφορηθήκαμε που θα στεγαστούν τα προεκλογικά κέντρα των τεσσάρων από τους πέντε υποψηφίους Δημάρχους της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Καπλάνης θα χρησιμοποιήσει ένα κομμάτι της έκθεσης αυτοκινήτων όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, που βρίσκεται στα φανάρια της Ελευθερίου Βενιζέλου με την Μεγ. Αλεξάνδρου, για προεκλογικό του Κέντρο.

Η κεντρική ομιλία του Δημάρχου θα γίνει το Σάββατο 30 Μαρτίου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ”.

…………………………………………………………………

Απέναντι από τα γραφεία του Δημάρχου, δίπλα στο φούρνο “BAKERY”, επί της Μεγ. Αλεξάνδρου θα εγκατασταθεί το προεκλογικό κέντρο του συνδυασμού “ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ” υπ. Δημάρχου κ. Μιχάλη Γιάγκα. Διαμορφώνεται αυτές τις ημέρες, ενώ ήδη έχει πραγματοποιήσει δύο εκδηλώσεις μπροστά από αυτό. Στις 8 Μαρτίου παγκόσμια ημέρα της γυναίκας και την Τσικνοπέμπτη. Δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία εγκαινίων τους.

……………………………………………………………..

Σε απόσταση βολής, από τα δύο παραπάνω προεκλογικά κέντρα, θα στεγάσει τον συνδυασμό του “ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ” ο υποψήφιος κ. Λάμπρος Μίχος.

Πρόκειται για το ισόγειο κατάστημα παραδίπλα της Τράπεζας Πειραιώς στην Ελ. Βενιζέλου.

Ο κ. Μίχος έχει ανακοινώσει πως θα κάνει εγκαίνια του προεκλογικού του Κέντρου την Τρίτη 2 Απριλίου.

………………………………………………………………

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Βασιλάκος σύμφωνα με πληροφορίες μας θα εγκαταστήσει το προεκλογικό του Κέντρο στις αρχές της Ανδρέου Δημητρίου πλησίον της Ελευθερίου Βενιζέλου, απέναντι από την πλατεία Αγίας Ελεούσας.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις στενού συνεργάτη του, τα εγκαίνια της παράταξής του κ. Θεόδωρου Βασιλάκου “ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ” θα γίνουν πριν βγει ο Μάρτιος, αλλά ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία.

……………………………………………………………………….

Η παράταξη του ΚΚΕ “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ” δεν έχει καταλήξει για το εάν νοικιάσει γραφεία για να στεγάσει το προεκλογικό της Κέντρο ή θα στήσει κάποιο λυόμενο σε κεντρικό σημείο της πόλης μας. Η επικεφαλής της “ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ” κ. Ελένη Καρανάσιου, μας ενημέρωσε πως δεν έχει συζητηθεί ακόμα αυτό το θέμα.

Προείχε η συγκέντρωση της παράταξης που έγινε τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ”.