» Συνειδητή παραποίηση της αλήθειας από τον κ. Μίχο (άρθρο του συμπολίτη μας κ. Μ. Πλαστήρα)

Συνειδητή παραποίηση της αλήθειας από τον κ. Μίχο (άρθρο του συμπολίτη μας κ. Μ. Πλαστήρα)

ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ από τον κ. Μίχο!

Που να το φανταζόταν πριν λίγο καιρό, ότι η προτροπή του για να μαθαίνω την αλήθεια, να απευθύνομαι στις υπηρεσίες του δήμου, θα του γύρναγε μπούμερανγκ.

Πριν λίγο καιρό, απευθυνόμενος στον μαθητή και διάδοχο του, ειπώθηκε ότι η μισή αλήθεια είναι ψέμα.

Επιτρέψτε μου να παραθέσω και μια άλλη που λέει: “Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις”.

Στην προσκείμενη – στον κ. Μίχο – εφημερίδα “Δικαιοσύνη”, όπου έχει το μονοπώλιο να αρθρογραφεί μόνο εκείνος από τους υποψηφίους δημάρχους, για το θέμα των επιδοτήσεων των παιδικών σταθμών που ελέγχεται, αναφέρει σε άρθρο του με τίτλο «Συμμορία λάσπης», ότι: “Το 2008, στο δήμο δόθηκαν 169,191.39 €, αλλά ο δήμος έδωσε στους παιδικούς σταθμούς 455,000.€’’ άρα, ισχυρίζεται, ο Δήμος έδωσε 258.806 ευρώ περισσότερα από όσα πήρε ως επιχορήγηση από το κράτος.

Η αλήθεια, την οποία συνειδητά παραποιεί επειδή δεν τον συμφέρει, φαίνεται στο έγγραφο με υπ’αρ.511/15-12-2008 που παραλήφθηκε επί ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑΣ (φαίνεται ημερομηνία στη παρακάτω φωτογραφία), όπου λέει: “ότι για το έτος 2008 στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας έχει αποδοθεί, για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των παιδικών σταθμών, το συνολικό ποσό των 719.839,54 ευρώ’’. Αυτό το ποσό, έπρεπε να το διαθέσει όλο στους παιδικούς σταθμούς.

Τα 169.191,39 €, για τα οποία μιλάει, αφορούσαν ΜΟΝΟ το ΔΙΜΗΝΟ Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου του 2008 και το ξέρει αυτό! Δικηγόρος είναι, γράμματα ξέρει!

Να επισημάνω ότι συνολικά για τη διετία 2007-8 ο δήμος πήρε, για την επιχορήγηση των παιδικών σταθμών, 1.396.639.54 € και διέθεσε σ’ αυτούς μόνο 925.000,00 ευρώ.

 

Που πήγαν λοιπόν τα υπόλοιπα 471.639,54 Ευρώ; Αυτό ζητάει να ελεγχθεί η Εισαγγελική Έρευνα! Αυτό ψάχνει η Γενική Διεύθυνση Δημοσιονομικών Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομικών!

Την ίδια εκείνη στιγμή η δημοτική αρχή έκανε αύξηση στα τροφεία των παιδιών, επιβαρύνοντας τους γονείς!

Εκτός από τις αποδείξεις που παραθέτω παρακάτω, αντίστοιχα στοιχεία έχει δημοσιεύσει η ηλεκτρονική εφημερίδα “προοδευτική” με τα παρακάτω link http://proodeutiki.gr/?p=62586. και http://proodeutiki.gr/?p=62362.

Αυτή είναι η πραγματικότητα με στοιχεία και αποδείξεις και όχι με αερολογίες πετώντας λάσπη σε όποιον αποδεικνύει την αλήθεια!! Οι βαρύτατοι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιεί στο άρθρο του μάλλον πρέπει να τους αποδώσει στον εαυτό του!

Ελπίζω το “περιβάλλον” του να μην κάνει ξανά το λάθος να απειλήσει, όπως έκανε με την αποκάλυψη του ελλείμματος που δημιουργήθηκε επί θητείας του!

Μιχάλης Πλαστήρας

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!