Το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας συνεδριάζει…

Παρακαλείσθε να προσέλθετε στην 6η δημόσια ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει την 20η Μαρτίου 2019 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18:00, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Καταστήματος (Αριστομένους 8, 2ος όροφος), για συζήτηση στα παρακάτω θέματα:

1. Έγκριση της Έκθεσης Πεπραγμένων έτους 2018 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.
2. Διαγραφές οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους.
3. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής της Επιτροπής Παραλαβής Υπηρεσιών.
4. Λήψη απόφασης για την κατά περίπτωση δικαιούχων τηλεφωνικών γραμμών κινητής τηλεφωνίας και το ανώτατο επιτρεπτό όριο.
5. Τροποποίηση της υπ΄ αριθ. 140/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί ορισμού μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στην Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγίας Βαρβάρας λόγω αντικατάστασης μελών (σχολικής κοινότητας).
6. Αποδοχή ποσού & Κατανομή στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους (σύμφωνα με την υπ’ αριθ. Πρωτ. 13524/2019 απόφαση του Υπ. Εσωτερικών (καθαρό ποσό 50.104,73 € – A’ ΚΑΤΑΝΟΜΗ 2019 ).
7. Λήψη απόφασης επί αιτήματος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου για παραχώρηση χώρων για δραστηριότητες «χορός & σκάκι», Σχολικό έτος 2018-2019 (σχετική η υπ΄ αριθ. 6/2019 απόφαση Σχολικής Επιτροπής).
8. Έλεγχος του οικονομικού Απολογισμού της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Αγίας Βαρβάρας οικ. έτους 2018.
9. Έγκριση σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας του αρ. 99 του Ν.3852/2010 για την υποστήριξη της Υπηρεσίας Δόμησης (ΥΔΟΜ) Αιγάλεω.
10. Παράταση της από 3/10/2016 προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίας Βαρβάρας του έργου «ΟΔΟΠΟΙΙΑ –ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΡΗΝΗΣ».
11. Παράταση του χρόνου περαίωσης του έργου «Ανακατασκευή και αναβάθμιση δικτύου αποχέτευσης οδού Κύπρου».
12. Παράταση του χρόνου περαίωσης του έργου: «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης των πρανών και αποστραγγιστικές εργασίες στο χώρο του γηπέδου Ριμινίτικα Δήμου Αγίας Βαρβάρας».
13. Παράταση του χρόνου περαίωσης του έργου: «Εργασίες επισκευής αποδυτηρίων και διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου εθνικού σταδίου Δήμου Αγίας Βαρβάρας».
14. Αποδοχή της συμμετοχής του Δήμου στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών για την «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για τη δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας».