Ασταμάτητη η ΑΠΕ – Μέσα στην Κηφισιά νίκη με σκορ 3 – 1

Ασταμάτητη η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ πήρε την ταυτότητα της ομάδας της Κηφισιάς αφού μέσα στην έδρα της την κέρδισε με σκορ 3 – 1, την Κυριακη 3 Μαρτίου και παραμένει για 10η εβδομάδα αήττητη, μετρώντας πέντε σερί νίκες. (Στην φωτογραφία, που ανάρτησε η ΑΠΕ, οι θριαμβευτές κατά την επιστροφή της ομάδας από την Κηφισιά!)

Τα γκολ της συνάντησης ο Ρούσσος δύο, ενώ και στο τρίτο είχε συμμετοχή, αφού από δική του σέντρα του, αντίπαλος αμυντικός στην προσπάθειά του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδα του.

Μετά και από αυτήν την εκτός έδρας νίκη η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ συνεχίζει να ελπίζει στην άνοδό της στην παραπάνω κατηγορία, αφού συνεχίζει να είναι κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Συγκεκριμένα η ΑΠΕ είναι στην 4η θέση με 47 βαθμούς, -6 από την κορυφή, ενώ μείωσε τη διαφορά της στο -1 με τη δεύτερη Λυκόβρυση.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Ζαφειρόπουλος, Βλαχόπουλος (63′ Μπενδέλας), Παπαδόπουλος, Αδαμίδης (69′ Αγουρίδας), Χατζημιχάλης, Λάππας, Κακαβάς, Σκεπετάρης, Σιδέρης (71′ Ηλιαδάκης), Μπάκας (46′ Γιαννόπουλος), Ρούσσος