Απόπειρα ληστείας νωρίς το βράδυ μπροστά σε ΑΤΜ Τραπέζης

Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε στις 21:30΄ η ώρα, μπροστά στο ΑΤΜ, του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην οδό Χανίων στη συμβολή της με την Μεγάλου Αλεξάνδρου, την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου.

Η νεαρή συμπολίτισσά μας Κ. Β. μόλις είχε κάνει ανάληψη χρημάτων από το ΑΤΜ (το μισθό της), όταν δέχτηκε επίθεση από άγνωστο έως τώρα άνδρα προκειμένου να τις πάρει τα χρήματα.

Ο δράστης έριξε στο πεζοδρόμιο την νεαρή κοπέλα προκειμένου να τις πάρει τα χαρτονομίσματα, εκείνη έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα δύο άλλοι συμπολίτες μας ένας με μηχανάκι κι ο άλλος εργαζόμενος σε κοντινό κατάστημα φαγητού, να τρέξουν για βοήθειά της.

Η μητέρα του θύματος ξαφνιασμένη παρακολουθούσε το συμβάν από το αμάξι της και κάλεσε το 100, το οποίο ήρθε σύντομα, αλλά ο δράστης το “είχε βάλει στα πόδια”.

Έως αργά το βράδυ η νεαρή συμπολίτισά μας  και η μητέρα της έδιναν καταθέσεις στο τμήμα Ασφάλειας της πόλης μας.

Ένας από τους δύο μάρτυρες που επενέβησαν δραστικά και έσωσαν την Κ.Μ., είναι ο συμπολίτης μας κ. Σταυράκης Νίκος (φωτο), ο οποίος και μας εξιστόρισε τα παραπάνω. 

Επισκευτήκαμε με τον αυτόπτη μάρτυρα, το τμήμα Ασφαλείας της πόλης μας, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης των δύο συμπολιτών μας, οι οποίες μας επιβεβαίωσαν τα παραπάνω.

Σημειώνουμε πως στο υποκατάστημα που συνέβη το γεγονός υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, που ίσως βοηθήσουν στην αποκάλυψη των στοιχείων του δράστη.

Πάντως προκαλεί εντύπωση το γεγονός, πως η έξαρση της εγκληματικότητας στην πόλη μας έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, αφού πλέον και ώρες που υπάρχει αυξημένη κυκλοφορία στους δρόμους σημειώνονται τέτοια περιστατικά.