Προεκλογική ομιλία του κ. Μιχάλη Γιάγκα, Κυριακή 17 Φεβρουαρίου

 

Την πρώτη του προεκλογική ομιλία,  σε συνδυασμό με την κοπή της πίτας της παράταξής του, θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ”, ο υπ. Δήμαρχος της πόλης μας, κ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΓΚΑΣ.

Ο κ. Γιάγκας γενικά χαμηλών τόνων άτομο, που υπερασπίζεται όμως τις αρχές του και τα συμφέροντα της πόλης μας με απόλυτα κάθετο τρόπο, ανοιχτός στο διάλογο καλεί τους συμπολίτες μας στη συγκέντρωση, για να τους ενημερώσει για τα σχέδια του, το πρόγραμμα και τις φιλοδοξίες του που αφορούν την ανάπτυξη της πόλης μας.

Παράλληλα δε να ακούσει προτάσεις από τους παρευρισκομένους  και να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στην ομιλία του θα κάνει αναφορά στα μεγάλα καθημερινά προβλήματα της πόλης μας (εγκληματικότητα, καθαριότητα, πράσινο, Κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου, συγκοινωνία, συνθήκες παιδείας κ.ά.)

Όσον αφορά την προοπτική ανάπτυξης θα επικεντρωθεί στην αξιοποίηση του χώρου της π. ΒΙΟΧΡΩΜ, των Αθλητικών χώρων, του Νοσοκομείου, του π. αναψυκτηρίου “ΠΑΝΘΕΟΝ”, στα οικονομικά του Δήμου και τη διαχείρηση των πόρων του με διάφανο, προσεκτικό και στοχευμένο τρόπο κ.ά.

Όπως είναι αναμενόμενο θα κάνει αναφορά στο παρελθόν του Δήμου, τις πολιτικές που εφάρμοσαν οι προηγούμενες διοικήσεις στην πόλη μας και τα αποτελέσματα των πρακτικών τους.

Ο κ. Γιάγκας δεν θα αναλωθεί τόσο στο παρελθόν, όσο στο όραμά του για μια καλύτερη, σύγχρονη, ανθρώπινη, ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ.