Ξεκίνησε η επισκευή των Παιδικών Χαρών ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ, επειδή δεν είχε υπογραφεί η σύμβαση με τον εργολάβο!!!

Πριν τρεις εβδομάδες ανακοινώθηκε από το Δήμο, η επισκευή επτά παιδικών χαρών στην πόλη μας, με έξοδα του υπουργείου Εσωτερικών και συγκεκριμένα από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».

Ξεκίνησε το ξήλωμα των παλαιών οργάνων, αρχής γενομένης από την παιδική χαρά στην  πλατεία 19ης Μαΐου, ενώ υπήρξε και ανάρτηση με φωτογραφίες, από το Δήμαρχο κ. Καπλάνη.

Η ανάρτηση του κ. Καπλάνη είχε  ως εξής:

“Ανακατασκευή – αναβάθμιση των πρώτων 7 παιδικών χαρών της πόλης μας με εξοπλισμό (όργανα και δάπεδα) νέο, ασφαλή, πιστοποιημένο και σύμφωνα με τα ισχύοντα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του Δήμου μας, με χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΛΑΝΗΣ”

Λίγες ημέρες όμως από το ξεκίνημα των επισκευών, αυτά σταμάτησαν και παραμένουν σταματημένα επειδή ο εργολάβος ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ τη σχετική σύμβαση.

Το παραπάνω είναι διασταυρωμένο από τρεις υπεύθυνες και αρμόδιες πηγές.

Αν είναι δυνατόν να συμβαίνει τέτοιο πράγμα!!!

Ανακοινώνεται το έργο. Ξεκινάει.

Διαφημίζεται από το Δήμο και σταματάει!!!

Παρακάτω δημοσιεύουμε την κατάσταση των παιδικών χαρών που ξεκίνησε η επισκευή τους και σταμάτησε:

Βεβαίως εκτός των παραπάνω παιδικών χαρών που ξεκίνησε η επισκευή τους και σταμάτησε, υπάρχει ακόμα μία λίστα με άλλες εννέα, που έχει αποφασιστεί και ανακοινωθεί η επισκευή τους από πέρσι από την Περιφέρεια, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκινήσει καμία επισκευή σε αυτές.

Οι παιδικές χαρές  αυτές είναι:

Το παράδοξο είναι πάντως πως στο Δήμο Κορυδαλλού οι επισκευές με κονδύλια της Περιφέρειας, ξεκίνησαν και ολοκληρώθηκαν.