Το σύνθημα “Ενότητα – Ομόνοια – Αγώνας”, ίσως χρειάζεται προσπάθεια να εφαρμοστεί στην Τ.Ο. της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Το σύνθημα “Ενότητα – Ομόνοια – Αγώνας” με το οποίο ο κ. Πετρίδης άνοιξε την εκδήλωση κοπής πίτας της Τ. Ο. της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στο Α΄ ΚΑΠΗ του Δήμου μας, στην οδό Καλατζάκου, δεν φαίνεται να πιάνει τόπο, αφού σημειώθηκε μικροεπισόδειο σχετικά με το εάν η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, δίνει χρίσμα ή όχι σε υποψήφιο Δήμαρχο.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Τ. Ο. κ. Μανώλης Ζερβάκης,  αναφέρθηκε στην δραστηριότητα της Οργάνωσης, ενώ αναφερόμενος στην επιλογή του υποψήφιου Δημάρχου που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στην πόλη μας στις επικείμενες εκλογές, δήλωσε πως επιλέχτηκε ο καλύτερος, χωρίς όμως να τον κατονομάσει.

Πάντως ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος αντέδρασε στον χαιρετισμό του, τονίζοντας πως η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, για να πάρει απάντηση από το Αντιπρόεδρο της Τοπικής κ. Γιώργο Πουλάκη, πως η Τ.Ο. έχει αποφασίσει σχετικά…

Ο κ. Γιακουμάτος αποχώρησε και όταν τον εκφώνησαν να κόψει κομμάτι της πίτας δεν ήταν παρών…

Η αίθουσα του ΚΑΠΗ κατάμεστη από οπαδούς και φίλους της Ν.Δ., ενώ παρόντες ήταν οι Βουλευτές κ.κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και πολιτευτές του κόμματος.

Παρών ο Αντιδήμαρχος κ. Αντρέας Λεωτσάκος στέλεχος της Ν.Δ., ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σωτηρόπουλος και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με το συνδυασμό του κ. Μίχου.

Επίσης παρόντες από τη Νομαρχιακή της Ν. Δ. και άλλα κομματικά στελέχη της περιοχής.

Αναμένονται τοπικές εξελίξεις…