Αγγλία η ΑΠΕ – Πεντάρα στο πρωτοπόρο Καματερό

Ένα συγκλονιστικό αγώνα παρακολούθησαν οι φίλαθλοι και οπαδοί της Ιστορικής  ομάδας της πόλης μας ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στο γήπεδο της Ορυζομύλων.

Γεμάτο το γήπεδο συνεχώς “έσπρωχνε” τους παίκτες μας, οι οποίοι σε καλή φόρμα και με διάθεση για το καλύτερο δεν πτοήθηκαν όταν η ομάδα του Καματερού προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, στο πρώτο ημίχρονο.

Κατάφερε δύο φορές να ανατρέψει το σκορ και να πετύχει μια σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη με σκορ 5 – 3.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα η διαφορά από το Καματερό μειώθηκε σε -6 βαθμούς, το οποίο πλέον ισοβαθμεί με τη Λυκόβρυση στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ μπροστά της η ΑΠΕ, έχει και την ομάδα της Ανθούπολης.

Η διακύμανση του σκορ:

Στο 22′ οι αντίπαλοι άνοιξαν το σκορ με τον Δημητρόπουλο, αλλά πέντε λεπτά αργότερα η ΑΠΕ αντέδρασε με τον Κακαβά να ισοφαρίζει και στο 33′ Ηλιαδάκης με αυτογκόλ έδωσε ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ενα λεπτό αργότερα ο Ρούσσος έκανε το 2-2 και στο 42′ ο Κακαβάς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έβαλε την ΑΠΕ μπροστά στο σκορ. Στο 48′ ο Γιαννόπουλος έδινε διαστάσεις θριάμβου πετυχαίνοντας το τέταρτο γκολ για την ομάδα μας που βρήκε δίχτυα για 5η φορά με τον Ηλιαδάκη στο 79′ από το σημείο του πέναλτι. Ο Κολοκοτρώνης στο 50′ είχε κάνει το 4-2.

Εκτός της πολύ καλής εμφάνισης της ΑΠΕ, ιδιαίτερο σημαντικό στοιχείο ήταν η προσέλευση των πολλών φίλων και οπαδών της ομάδας, οι οποίοι σχολίαζαν το γεγονός πως η ομάδα μας στερείται ποδοσφαιρικού γηπέδου στην πόλη μας τα τελευταία περίπου 20 χρόνια και πως η βαθμολογία θα ήταν διαφορετική εάν λειτουργούσε το γήπεδο στα Ριμινίτικα…

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Ζαφειρόπουλος, Βλαχόπουλος, Παπαδόπουλος (87′ Περλέσι), Τσολάκος (84′ Αδαμίδης), Χατζημιχάλης, Λάππας, Κακαβάς (90′ Αγουρίδας), Ηλιαδάκης, Σιδέρης (80′ Μπάκας), Γιαννόπουλος, Ρούσσος