Δύο τροχαία με έναν μοτοσυκλετιστή τραυματία, στο ίδιο σημείο, με διαφορά λίγων λεπτών της ώρας

 

Δυο τροχαία ατυχήματα, το ένα με τραυματία μοτοσυκλετιστή, σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου, στο ίδιο σημείο με διαφορά λίγων λεπτών.

Συγκεκριμένα γύρω στις 20:30΄ η ώρα, στο περίπτερο που βρίσκεται μπροστά στο Σχολικό Συγκρότημα επί της Βενιζέλου, ήταν σταματημένο Ι.Χ. smart προκειμένου ο οδηγός να ψωνίσει από αυτό, (είναι αυτό της φωτογραφίας μας).

Μετά τα ψώνια και ξεκινώντας ο οδηγός να φύγει, δεν αντιλίφθηκε πως από πίσω του ερχόταν μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα όπως κινήθηκε προς το κέντρο της λωρίδας του, συγκρούστηκαν και μηχανή με τον οδηγό της σύρθηκαν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας πέφτοντας σε διερχόμενο Ι.Χ. μάρκας Audi και να τραυματιστεί ο μοτοσυκλετιστής,  κάτω από την κοιλιά του, χωρίς όμως να παρουσιάζει εκείνη τη στιγμή κάτι σοβαρό. Την περιγραφή του συμβάντος μας την έκανε ο οδηγός του οχήματος στο οποίο έπεσε επάνω του η μοτοσυκλέτα.

Ασθενοφόρο τον παρέλαβε από το σημείο της σύγκρουσης και τον μετέφερε σε εφημερεύον Νοσοκομείο.

Στην παραπάνω φωτογραφίες μας διακρίνονται τα δύο Ι.Χ. και η μοτοσυκλέτα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

Ενώ η Τροχαία κατέγραφε το τροχαίο και έπαιρνε καταθέσεις από τους εμπλεκομένους σε αυτό, λίγα μέτρα πριν το σημείο της πρώτης σύγκρουσης, σημειώθηκε άλλη, όταν Ι.Χ. πάλι μάρκας smart, έπεσε σε προπορευόμενο TOYOTA.

Πιθανολογείται πως η αιτία της δεύτερης σύγκρουσης είχε να κάνει με το μποτιλιάρισμα που σημειώθηκε επί της Ελευθερίου Βενιζέλου, από το πρώτο τροχαίο.

Από τις δύο συγκρούσεις τις μεγαλύτερες ζημιές έπαθε το Audi, αφού η μηχανή έπεσε στο μπροστά αριστερό του μέρος.