Ο Σύλλογος Γονέων του 7ου Δημοτικού, έκοψε την πίτα του

Με αφορμή την καθιερωμένη κοπή της πίτας του συλλόγου μας, το αμφιθέατρο του 7ου δημοτικού για άλλη μια φορά πλημμύρισε από φίλους γονείς, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους, δείχνοντας έμπρακτα την αμέριστη υποστήριξη και το γνήσιο ενδιαφέρον τους για τις δράσεις και το έργο του συλλόγου μας.

Την εκδήλωση μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιώργος Καπλάνης, ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος θεμάτων παιδείας κ. Θεμιστοκλής Ντάβιος, ο επικεφαλής της παράταξης “Αγία Βαρβάρα – Δυνατή Πόλη” κ. Μιχάλης Γιάγκας καθώς επίσης η πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής κα. Αναστασία Πετράκου και πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων από σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης μας.

Μέγιστη χαρά και συγκίνηση προκάλεσαν τα ιδιαιτερα θετικά σχόλια και ο επαινετικός λόγος όλων των προσκεκλημένων αναφερόμενοι στο έργο και την συμβολή του συλλόγου μας στην σχολική αλλά και την ευρύτερη τοπική κοινωνία.

Αν μη τι άλλο, καθίσταται φανερό και ευρέως παραδεκτό ότι ο σύλλογος του 7ου δημοτικού σχολείου έχει χαράξει ένα νέο και πολλά υποσχόμενο δρόμο στον τρόπο σκέψης και δράσης της σχολικής κοινότητας.

Ο σύλλογος του 7ου δημοτικού αποδεικνύει περίτρανα ότι μια μικρή ομάδα εθελοντών, πλην όμως ενεργών και ευαισθητοποιημένων πολιτών, μπορεί να ανατρέψει την παλιά και καταστροφική νοοτροπία του ωχαδερφισμού και να αναδείξει την καινούρια του “Νοιαζομαι, Συμμετέχω, Αλλάζω.”

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε σύντομη συζήτηση με τους γονείς με τους οποίους μοιραστήκαμε ιδέες και απόψεις για τις επερχόμενες δράσεις μας και κυρίως για τη μεγάλη αποκριάτικη εκδήλωση και το σχεδιασμό του καρναβαλιού που πρόκειται να λάβουν χώρα την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 στο χώρο του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους γονείς αλλά και τα μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μας!!!

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας σας εύχεται καλή και δημιουργική χρονιά!!!