Ήττα στην παράταση για τον Πολυνίκη στον εκτός έδρας αγώνα με το Γαλάτσι.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, όπου οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, χρειάστηκε ο έξτρα χρόνος της παράτασης για να βγει ο νικητής.

Στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού ο Πολυνίκης με πολύ καλή απόδοση ήλεγχε τον αγώνα και διατηρούσε μικρό προβάδισμα στο σκορ.

Στην τελευταία επίθεση στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού και έχοντας 5 δευτερόλεπτα στην διάθεση τους οι παίκτες του Πολυνίκη δεν μπόρεσαν να πετύχουν καλάθι και έτσι οδηγηθήκαμε στο έξτρα πεντάλεπτο.

Το Γαλάτσι μπήκε στην παράταση πιο ψύχραιμα, προηγήθηκε 2 λεπτά πριν την λήξη με 5 πόντους, όμως οι παίκτες του Ηλία Στρατικόπουλου βρήκαν το πάθος και την ενέργεια να ισοφαρίσουν και να προηγηθούν με 1 πόντο και ενώ έμεναν 5 δευτερόλεπτα για την ολοκλήρωση και της παράτασης.

Παρά την καλή άμυνα η μπάλα έπαιξε άσχημο παιχνίδι για τον Πολυνίκη και μετά από αναπήδηση στο στεφάνι και περίεργη τροχιά κατέληξε μέσα στο στεφάνι και χάθηκε η ευκαιρία για μια τεράστια νίκη.

Επόμενη, εκτός έδρας, αναμέτρηση την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου με αντίπαλο τον Άρη Πετρούπολης.

Πολυνίκης (Στρατικόπουλος-Πολίτης): Πατάτας 5 (1), Θωμόπουλος 2, Τσοχονελίτζε 11 (1), Μόρφος Α., Μόρφος Β., Δημούλης, Δουρουντούς 14, Λιβανος 7, Θεοδωρίτσης 8 (2), Χιώτης 4, Δημούλης 3 (1), Βαμβακίδης 19 (4)