Καταγγελία της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (ΔΕΚ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΙΝΕ ΠΑΝΘΕΟΝ

Καταγγέλουμε δημόσια την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην παραλαβή και διανομή του συνόλου των προγραμμάτων – διαφημιστικών εντύπων του ΣΙΝΕ ΠΑΝΘΕΟΝ από τη Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Αγίας Βαρβάρας (ΔΗΚΕΑΒ).
Η επικεφαλής της ΔΕΚ , κ. Νίκη Σιαραμπή – Μιχαλακάκου, κατέθεσε στη ΔΗΚΕΑΒ έγγραφο με αρ. πρωτ. 4774/17-7-2014 με ερωτήματα και αιτήματα για το θέμα της καθυστέρησης παράδοσης του συνόλου των εντύπων – προγραμμάτων του ΣΙΝΕ ΠΑΝΘΕΟΝ.
Μέχρι τις 7 Ιουλίου δεν είχε παραδοθεί κανένα πρόγραμμα, ενώ η λειτουργία του ΠΑΝΘΕΟΝ είχε αρχίσει από τον προηγούμενο μήνα. Η καθυστέρηση ήταν ήδη μεγάλη και αδικαιολόγητη εν μέσω θερινής περιόδου και βέβαια εις βάρος των διαφημιζόμενων επαγγελματιών στο έντυπο, αλλά και της σωστής και έγκαιρης ενημέρωσης του κοινού για το φετινό πρόγραμμα του δημοτικού μας κινηματογράφου και συνεπώς της σωστής λειτουργίας του ΣΙΝΕ ΠΑΝΘΕΟΝ.
Η αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΑΒ, κ. Βαρβάρα Κλάδη, όταν διαπίστωσε την μη έγκαιρη παράδοση των προγραμμάτων, αντέδρασε κι εκείνη και κατέθεσε αίτημα καταγγελίας της σύμβασης.
Μετά από πιέσεις, κυκλοφόρησε τελικά ένας αριθμός εντύπων τις τελευταίες μέρες.
Η διοίκηση της ΔΗΚΕΑΒ είναι υποχρεωμένη να τηρεί τις ημερομηνίες και τις υποχρεώσεις της απέναντι τόσο στους επαγγελματίες που διαφημίζονται επί πληρωμή μέσα στις σελίδες του προγράμματος, αλλά και να ενημερώνει εγκαίρως τους συμπολίτες μας για το πρόγραμμα προβολών. Επίσης, οι όροι των συμβάσεων πρέπει να είναι σαφείς και αυστηροί και βέβαια να τηρούνται απαρέκκλητα. Το σοβαρό ζήτημα που προέκυψε πρέπει να επανεξεταστεί.
Η προχειρότητα που επέδειξε η διοίκηση της ΔΗΚΕΑΒ και σε αυτό το θέμα πρέπει να σταματήσει οριστικά.

ΝΙΚΗ ΣΙΑΡΑΜΠΗ- ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ
Επικεφαλής ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ