Σταυράκης Νικ.: “Θεωρώ ιδανική περίπτωση για Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας τον ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΓΚΑ”

ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Είμαι κάτοικος Αγίας Βαρβάρας. Διαμένω επί της οδού Λάμπρου Κατσώνη, στο άνω τμήμα της πόλης. Είμαι παντρεμένος με την Ρεβέκκα Πασχαλίδου – Καραμαλτίδου, αναθρέφοντας δύο παιδιά. Αυτός είναι ο λόγος που με ενδιαφέρει πολύ η αναβάθμιση της περιοχής μας. Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές είναι μία μοναδική ευκαιρία για αυτό.

Είμαι δημόσιος λειτουργός επί 30 έτη σε κοντινό Δήμο με την ειδικότητα ΠΕ Διοικητικών. Από το 2009 προΐσταμαι του τμήματος ανθρωπίνου δυναμικού. Παράλληλα είμαι εκλεγμένο μέλος της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων του Δήμου, με την παράταξη «Συνδικαλιστική Αλληλεγγύη». Η συμμετοχή μου σε σεμινάρια τμηματαρχών τόσο της Εθνικής σχολής Δημοσίας Διοίκησης, όσο και στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝΕΠ) εμπλούτισε τις γνώσεις μου στον ορθό τρόπο λειτουργίας στους ΟΤΑ. Με αυτή την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας.

Θεωρώ ιδανική περίπτωση για Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας τον ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΓΚΑ. Η σοβαρότητά του, η γνώση του στα τοπικά δρώμενα καθώς και το δημοκρατικό του ήθος, μου επιτάσσουν την συστράτευσή μου μαζί του. Πιστεύω πως είναι η στιγμή ανάδειξης νέας γενιάς πολιτικών σε τοπικό επίπεδο, που θα φέρει ανάπτυξη και νέα ώθηση στην πόλη μας.

Μία πόλη που μαστίζεται από την βαριά καθημερινότητα της οικονομικής κρίσης. Η άποψή μου είναι ότι ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΓΚΑΣ και η παράταξή του, μπορούν να αναμορφώσουν την πόλη μας.

Εμπρός λοιπόν να αλλάξουμε την Αγία Βαρβάρα.

Να παραδώσουμε στα παιδιά μας μία καλύτερη πόλη από αυτή που ζούμε.

Το έχουμε υποχρέωση. Είναι η παρακαταθήκη μας.

Δεσμευόμαστε για εργασία, διαφάνεια, ανάπτυξη και χρηστή διοίκηση.

Εμπρός λοιπόν με την «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ». Είναι η καλύτερη επιλογή.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Με εκτίμηση,
ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ