» Ελαφριά χιονόπτωση στην πόλη μας – Οι δρόμοι ανοικτοί – Τα Σχολεία κλειστά!!!

Ελαφριά χιονόπτωση στην πόλη μας – Οι δρόμοι ανοικτοί – Τα Σχολεία κλειστά!!!

Τελικά δεν έπεσε τέτοια ποσότητα χιονιού στην πόλη μας, το βράδυ της Δευτέρας 7 Ιανουαρίου προς Τρίτη, που να δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία της.

Η γατούλα της φωτογραφίας μας βρήκε πάντως καταφύγιο στην πόρτα του Ι. Ν. του Προφήτη Ηλία, για να μη κρυώνει…

Σε ελάχιστα σημεία το έστρωσε και στα οχήματα ίσα που δεν φαίνεται το χρώμα της οροφής τους και των καπό, από το στρώμα του χιονιού σε αυτά.

Το βουνό δεν κράτησε ποσότητες της ελαφριάς χιονόπτωσης και η πλατεία του Προφήτη Ηλία που παραδοσιακά ασπρίζει όταν έχουμε επίσκεψη χιονιά, σε λίγα σημεία της είναι λευκή.

Οι δρόμοι δεν παρουσιάζουν προβλήματα και η κυκλοφορία γίνεται χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.

Χρειάζεται όμως προσοχή από τους οδηγούς.

Με την πάροδο του χρόνου και τον ήλιο να καρφώνεται ψηλά στον ουρανό, θα αποκατασταθεί η πλήρης λειτουργία της Αγίας Βαρβάρας.

Τα σχολεία όλων των βαθμίδων υπενθυμίζουμε δεν λειτουργούν σήμερα Τρίτη 8 Ιανουαρίου, στην πόλη μας, εκτός των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών.

Ο Δήμος ήταν σε ετοιμότητα και παρενέβη στα ψηλά σημεία της πόλης, με τα συνεργεία του να ρίχνουν κυρίως αλάτι στους δρόμους για να μη πιάσουν πάγο και γίνουν επικίνδυνοι.

Υπάρχει σχετικό κρύο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 1 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Did you like this? Share it:

© 2019 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!