Σφοδρή επίθεση κατά Δημοτικού Συμβούλου, από τον κ. Γιάγκα, για προσπάθεια ματαίωσης του Μαστογραφικού ελέγχου

Σφοδρή επίθεση κατά Δημοτικού Συμβούλου της πόλης μας εξαπολύει με επιστολή του, ο υπ. Δήμαρχος της πόλης μας κ. Μιχάλης Γιάγκας, κατηγορώντας τον πως προσπάθησε ανεπιτυχώς να ματαιώσει τον ΔΩΡΕΑΝ Μαστογραφικό έλεγχο από δεκάδες συμπολίτισσές μας, που πρόσφερε μέλος της παράταξής του «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ», πληρώνοντας μάλιστα 400 ευρώ για το σκοπό αυτό στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Ο κ. Γιάγκας ανάρτησε την επιστολή του στην ιστοσελίδα της παράταξης του και την έστειλε και στην εφημερίδα μας για δημοσίευση, συνοδευόμενη από φωτοτυπίες επιστολών σχετικών με το θέμα που θίγει…

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. ΓΙΑΓΚΑ:

Ο Σωτηρόπουλος επιχείρησε να ματαιώσει τη δωρεάν μαστογραφία των γυναικών της πόλης μας. Να πάρει θέση ο κ. Μίχος και τα μέλη του συνδυασμού του.

Ιδού, ο Δημοτικός Σύμβουλος που προσπάθησε, με νύχια και με δόντια και με πρωτοφανές πάθος, να ματαιώσει τη δωρεάν  εξέταση μαστού των ανασφάλιστων γυναικών της Αγίας Βαρβάρας.

Έχει ονοματεπώνυμο: Δημήτρης Σωτηρόπουλος.

Διακινεί μάλιστα επιστολή με την οποία υπερηφανεύεται για τα κατορθώματά του.

Δεν σεβάστηκε ούτε την υγεία των συνανθρώπων μας. Δεν διστάζει να επικαλεστεί την οικογενειακή του εμπειρία για να γίνει πιστευτός. Προτάσσει το δείκτη  του χεριού του για να δείξει, να «ενημερώσει» και να συκοφαντήσει εμένα και την παράταξή μου χαρακτηρίζοντάς μας «πολιτικούς απατεώνες».

Ιδού το πρόσωπο, που μόλις πίστεψε ότι πέτυχε το σκοπό του, να ματαιώσει την «δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία», το ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ που προσέφεραν οι γυναίκες της παράταξης «Δυνατή Πόλη» στις γυναίκες της πόλης, έχυνε κροκοδείλια δάκρια τάχα με «τη σκέψη ότι θα στερηθούν κάποιες γυναίκες το θεάρεστο έργο» της Αντικαρκινικής.

Αποκρύπτει ότι η μαστολογική εξέταση προσφέρθηκε δωρεάν στις γυναίκες της Αγίας Βαρβάρας γιατί ο συνδυασμός «Αγία Βαρβάρα ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» ανέλαβε να καλύψει τα έξοδα, γιατί τα μέλη και οι γυναίκες της παράταξης θέλησαν να καταθέσουν το κόστος των 400 ευρώ.

Αυτός, το μόνο που επιθυμούσε ήταν η ματαίωση της εκδήλωσης.

Γι’ αυτό δε μπήκε καν στον κόπο να καταθέσει και αυτός το αντίστοιχο ποσό, να επαναλάβει τη δράση και να εξεταστούν άλλες τόσες γυναίκες.   

Αντιθέτως, εμφανίζεται εντέχνως στον τύπο έγγραφο με κρυμμένο το όνομά του, για να μη φανεί ο υπονομευτικός και περίεργος ρόλος του και κρύβεται πίσω από το κάποιο γυναικείο όνομα.  

Καλείται ο κ. Μίχος καθώς και τα μέλη της παράταξής του, να τοποθετηθούν ξεκάθαρα για το αν είναι γνώστες των ενεργειών του, αν συμφωνούν με τις πρακτικές του στενού τους συνεργάτη και υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου και αν υιοθετούν τις ενέργειες του. 

Αν δεν συμφωνούν οφείλουν να τον αποπέμψουν άμεσα από το συνδυασμό τους. Διαφορετικά είναι και αυτοί συνυπεύθυνοι και υπόλογοι απέναντι στο λαό της Αγίας Βαρβάρας”.

Μιχάλης Γιάγκας

Δημοτικός Σύβουλος,

Επικεφαλής Συνδυασμού «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ»