Διαρροές από το συνδυασμό του κ. Θεόδωρου Βασιλάκου

Την παραίτησή του από Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης μας κατέθεσε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Χρήστος Βασιλείου.

Ο κ. Βασιλείου είχε εκλεγεί στις προηγούμενες εκλογές με το συνδυασμό του κ. Βασιλάκου.

Κατά πάσα πιθανότητα ο κ. Βασιλείου θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του κ. Λάμπρου Μίχου.

Ο ίδιος ακόμα δεν έχει ανακοινώσει τις προθέσεις του.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Κολιάκος, κάλεσε τον κ. Δημήτρη Κλείτση, επόμενο στη σειρά εκλογής με τον συνδυασμό του κ. Θεόδωρου Βασιλάκου “ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ”.

Ο κ. Κλείτσης με ιδιόχειρη επιστολή του, γνωστοποίησε στον κ. Πρόεδρο πως δεν επιθυμεί να καταλάβει τη θέση του κ. Βασιλείου, επειδή στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές θα θέσει υποψηφιότητα με τον κ. Λάμπρο Μίχο.

Ο κ. Κολιάκος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας επιβεβαίωσε την παραίτηση του κ. Χρήστου Βασιλείου, όπως επίσης  και την μη αποδοχή της θέσης από τον κ. Δημήτρη Κλείτση.

Μας ενημέρωσε πως θα καλέσει τον επόμενο κατά τη σειρά εκλογής του συνδυασμού “ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ”, κ. Γιατζόγλου Νίκο και σε περίπτωση και δικής του άρνησης την μεθεπόμενη υποψήφια κ. Μ. Κολυβά.

Πάντως αυτές οι διαρροές Συμβούλων από το συνδυασμό του, έχουν προβληματίσει τον κ. Θεόδωρο Βασιλάκο, ο οποίος όμως δηλώνει αισιόδοξος για την πορεία της παράταξής του.