Δύο ομιλίες Μίχου, με πανό Βασιλάκου, Αστυνομία και χαμηλούς τόνους

Δύο συγκεντρώσεις γειτονιάς πραγματοποίησε ο υπ. Δήμαρχος της πόλης μας, κ. Λάμπρος Μίχος την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου.

Η πρώτη πραγματοποιήθηκε στην οδό Κρήνης μπροστά στην είσοδο του Ι. Ναού της  Αγίας Μαρίνας και η δεύτερη μπροστά στην είσοδο του γκαράζ του Δήμου, στην οδό Σιπύλου.

Η πρώτη κύλησε ομαλά χωρίς κανένα απρόοπτο.

Απευθυνόμενος στο ακροατήριο του ο κ. Μίχος έθιξε τοπικά ζητήματα, όπως το κυκλοφοριακό στην οδό Αγίας Μαρίνας, την καθαριότητα, τη δυσκολία εξεύρεσης πάρκινγκ των κατοίκων της περιοχής, ενώ ανακοίνωσε τη δημιουργία Συνοικιακών Συμβουλίων, εάν εκλεγεί Δήμαρχος στις Δημοτικές εκλογές της 19ης Μαΐου και άλλα ζητήματα.

Η δεύτερη συγκέντρωσή του είχε απρόοπτα που προκάλεσαν σχόλια.

Στο χώρο της ομιλίας, απέναντι από την είσοδο του γκαράζ του Δήμου, είναι το σπίτι του Δημοτικού Συμβούλου κ. Βασιλάκου και επίσης υποψήφιου Δημάρχου.

Ο κ. Βασιλάκος είχε κρεμάσει τεράστια πανό της υποψηφιότητας του και φωτογραφίες του.

Επίσης στα κάγκελα του αμαξοστασίου υπήρχαν κρεμασμένες εφημερίδες με δηλώσεις του κ. Βασιλάκου κατά της υποψηφιότητας Μίχου.

Λίγο πριν την έναρξη της δεύτερης συγκέντρωσης Μίχου, εμφανίστηκε περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος της πόλης μας και ζήτησε άδεια για την συγκέντρωση. Τέτοια δεν υπήρχε και οι Αστυνομικοί πήραν τα στοιχεία του επαγγελματία που είχε στήσει τις μεγαφωνικές. Το περιπολικό αποχώρησε και τα όργανα δήλωσαν πως θα επιστρέψουν αργότερα.

Στις 12:30΄ξεκίνησε τη δεύτερη ομιλία του ο κ. Μίχος κινούμενος στα ίδια πλαίσια με εκείνα της προηγούμενης στην Αγία Μάρινα. Και στις δύο συγκεντρώσεις δεν υπήρξαν υψηλοί τόνοι και κορώνες και περισσότερο ήταν ανταλλαγής απόψεων μεταξύ του ίδιου και των παρευρεθέντων, μετά από σύντομη ομιλία του.

Δεν έγινε ανακοίνωση κανενός νέου έργου για την πόλη μας, παρά μόνον όσων έμειναν στη μέση από τη σημερινή Διοίκηση ή δεν αξιοποιήθηκαν πόροι και ευκαιρίες από τη Σημερινή Δημοτική Αρχή.

Φυσικά το θέμα που κυριάρχησε ήταν το γκαράζ του Δήμου και η όχληση που προκαλεί στους γύρω κατοίκους, η μεταφορά στο υπερταμείο του κλειστού γυμναστηρίου, του Βρεφονηπιακού Σταθμού και του ΚΗΦΗ και της γενικότερης εικόνας της συγκεκριμένης περιοχής.

Και στις δύο συγκεντρώσεις κάτοικοι της περιοχής και στελέχη του συνδυασμού του πήραν το λόγο.

Μετά το πέρας της ομιλίας του και κατά τη διάρκεια των παραμβάσεων των συμπολιτών μας, εμφανίστηκε ξανά το περιπολικό της Αστυνομίας και πήρε τα στοιχεία του υπεύθυνου της συγκέντρωσης κ. Σπύρου Μίχου, γιου του υπ. Δημάρχου, χωρίς όμως να διαταραχτεί η συγκέντρωση.

Ο κ. Λάμπρος Μίχος ανακοίνωσε πως στις 20 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ”, στις 5:30΄το απόγευμα, θα παρουσιάσει το συνδυασμό του.