Γιάγκας: “Ο Αντιδήμαρχος με επιβεβαιώνει, για τα συσσωρευμένα χρέη του Δήμου”

Δημοσιευσαμε την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου κείμενο του Αντιδημάρχου κ. Παγουρτζή, το οποίο ήταν έμμεση απάντηση σε άρθρο του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιάγκα, σχετικά με το έλλειμα των 9 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο Δήμο.

Ο κ. Γιάγκας επανέρχεται με νέο κειμενό του, απαντώντας στα όσα υποστηρίζει ο επί των Οικονομικών του Δήμου κ. Αντιδήμαρχος, τονίζοντας πως ο κ. Παγουρτζής τον επιβεβαιώνει:

“24/11/18

Χαίρομαι γιατί ο Αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου δεν επιχειρεί να διαψεύσει και επιβεβαιώνει, με τη χθεσινή απάντησή του, τα όσα ισχυρίζομαι για το ύψος των συσσωρευμένων χρεών του Δήμου που έφτασε τα εννέα εκατομμύρια διακόσιες είκοσι επτά χιλιάδες ευρώ περίπου (9.227.342,22).

Εξ άλλου το ίδιο έκανε και κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου όταν ανέλυσα τα οικονομικά στοιχεία.

Η αιτιολογία θα ήταν πληρέστερη αν αναφέρονταν και στον τρόπο που διαχειρίστηκαν τις δανειακές υποχρεώσεις του Δήμου.

Η αλόγιστη διαχείριση των οικονομικών από τις Δημοτικές αρχές δημιουργούν σήμερα τεράστιο πρόβλημα στην παροχή υπηρεσιών προς τους δημότες.

Για το λόγο αυτό δεν συντηρούνται οι παιδικές χαρές, οι κοινωνικές δομές, οι δρόμοι και οι πλατείες .

Για το λόγο αυτό δεν συντηρούνται τα απορριμματοφόρα οχήματα, το πλυστικό μηχάνημα και γενικά τα μηχανήματα καθαριότητας.

Για το λόγο αυτό δεν ανανεώνεται ο στόλος των, απαραίτητων για την καθαριότητα, οχημάτων και μηχανημάτων, με αποτέλεσμα αυτή να έχει τα χάλια που όλοι γνωρίζουμε“.