Ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι οδηγοί της οδού Κωνσταντινουπόλεως

Μεγάλη ταλαιπωρία περνούν οι κάτοικοι της οδού Κωνσταντινουπόλεως, αφού δυσκολεύονται να πάνε οδηγώντας στα σπίτια τους, σύντομα και με ασφάλεια και αναγκάζονται να κάνουν κύκλους.

Κάτοικος της Κωνσταντινουπόλεως επικοινώνησε με την εφημερίδα μας και μας ζήτησε να γράψουμε κάτι.

Επισκεφθήκαμε το δρόμο και όντως διαπιστώσαμε πως οδηγός που κινείται επί της Βενιζέλου, απαγορεύεται να στρίψει δεξιά στην Κωνσταντινουπόλεως επειδή είναι μονόδρομος με κατεύθυνση από τη Μεγάλου Αλεξάνδρου προς την Βενιζέλου.

Μοναδικός παράλληλος δρόμος της Κωνσταντινουπόλεως, είναι η οδός Κωστή Παλαμά, όμως οι κάθετοι δρόμοι της Παλαμά (Πλατή και Πυθαγόρα), είναι μονόδρομοι πρός την Δημαρχία, πράγμα που σημαίνει για να βρεθεί ο κάθε οδηγός που κινείται στην Βενιζέλου, στην Κωνσταντινουπόλεως, πρέπει να κατέβει στην Μεγάλου Αλεξάνδρου, ώστε να την “πιάσει” από την αρχή.

Με απλά λόγια οι κάτοικοι ζητούν να επανασχεδιαστούν οι μονοδρομήσεις και οι υποχρεωτικές κατευθύνσεις, διότι εαν συνεχιστεί η σημερινή λανθάνουσα κατάσταση, εκτός της ταλαιπωρίας τους, οι κάτοικοι και οι οδηγοί θα βρεθούν κάποια στιγμή εξ απροόπτου με τους οδηγούς που παραβιάζουν τη μονοδρόμηση της Κωνσταντινουπόλεως, αφού θέλοντας να αποφύγουν την ταλαιπωρία οδηγούν κόντρα στην κυκλοφοριακή ροή.