Η κ. Έντα Γονή – Γρίβα, υποψήφια με το συνδυασμό του κ. Μιχάλη Γιάγκα

 

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία για την αναπτυξιακή άνθιση της πόλης μας. Είναι ευκαιρία, στην τοπική κοινωνία, να αναδείξει τις δυνάμεις και τα πρόσωπα που θα οδηγήσουν στην δημιουργία μιας ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Μέσα από την καθημερινή μου επαφή, με οικογένειες της πόλης μας, λόγω της ειδικότητας μου ως Παιδίατρος, ακούω τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους, που αφορούν την καθημερινότητα. Μια καθημερινότητα που αφορά κι εμένα αφού εδώ ζω και μεγαλώνω το παιδί μου.

Έχοντας αποκτήσει εμπειρίες ετών μέσα από την επαγγελματική μου δραστηριότητα, αποφάσισα να συμμετέχω ενεργά στους αγώνες και στις διεκδικήσεις για ένα καλύτερο αύριο στην Αγία Βαρβάρα.

Συμμετέχω κι εγώ στην προσπάθεια της παράταξης “ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ -ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ” με επικεφαλή τον υποψήφιο Δήμαρχο ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΓΚΑ.

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΓΚΑΣ είναι ένας άνθρωπος με δημοκρατικές αξίες, αδέσμευτος και με ΑΡΙΣΤΗ γνώση της τοπικής αυτοδιοίκησης. Με τόλμη, αποφασιστικότητα και επιμονή, με αποτελεσματικές παρεμβάσεις και ουσιαστικές προτάσεις μάχεται για την βελτίωση της πόλης μας. Ήθος, γνώσεις και ανθρωπιά είναι στοιχεία του χαρακτήρα του. Με όλη του την δράση και ουσιαστικό αντιπολιτευτικό λόγο, μαχόταν και μάχεται για μια πιο ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ. Αξίζει και πρέπει να βάλουμε τέλος σε ό,τι μας κρατάει πίσω. Να αναδείξουμε πρόσωπα με κριτήριο τις ικανότητές τους και όχι τις προσωπικές τους “εξαρτήσεις”.

Να έρθουμε σε ρήξη με το ατομικό όφελος προς χάριν της συλλογικής προόδου. Να δώσουμε στην Αγία Βαρβάρα την όψη της πόλης που ο καθένας μας θα ήθελε να ζήσει και της αξίζει. Μια Αγία Βαρβάρα, ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ.

Με εκτίμηση ΔΙΑΤΣΕΝΤΑ ΓΟΝΗ (ΈΝΤΑ ΓΟΝΗ-ΓΡΙΒΑ)

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αγία Βαρβάρα. Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή της Μπολόνια. Απέκτησα την ειδικότητα της Παιδιατρικής και εργάστηκα επί σειρά ετών στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας, στο Νοσοκομείο Καρδίτσας και στο Μαιευτήριο Μητέρα. Συνεργάστηκα ως παιδίατρος στους Παιδικούς Σταθμούς της πόλης μας. Εδώ και χρόνια διατηρώ ιατρείο σαν Παιδίατρος στην Αγία Βαρβάρα.