» Γ. Πατούλης: “Προτεραιότητα μας, η διασφάλιση της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας, σε όλα τα έργα της Περιφέρειας”

Γ. Πατούλης: “Προτεραιότητα μας, η διασφάλιση της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας, σε όλα τα έργα της Περιφέρειας”

Με επίσκεψή του στους Δήμους Π. Φαλήρου και Καλλιθέας ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Γεώργιος Πατούλης τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου.

Συναντήθηκε με τους Δημάρχους κ.κ. Διονύση Χατζηδάκη και Δημήτρη Καρνάβο και συζήτησε μαζί τους θέματα που απασχολούν τους Δήμους τους.

Εχθές Πέμπτη 8 Νοεμβρίου επισκέφτηκε την Ελευσίνα.

Σχετικά με τις παραπάνω επισκέψεις και γενικά επί των θεμάτων που απασχολούν την Περιφέρεια ο κ. Πατούλης έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

Έπρεπε να περάσουν 4,5 χρόνια από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της η Περιφερειάρχης Αττικής Ρ. Δούρου, για να σχεδιάσει επιτέλους για πρώτη φορά ένα πρόγραμμα οδικής ασφάλειας, όπως παραδέχθηκε ο αρμόδιος αντι-περιφερειάρχης Χ. Καραμάνος, με σημερινή δήλωσή του σε ημερήσια εφημερίδα.

Πρόγραμμα που περιλαμβάνει 5 εργολαβίες, συνολικού προϋπολογισμού 88 εκ. ευρώ, από τις οποίες οι 4 αφορούν ασφαλτοστρώσεις.

Από τη δημόσια αυτή ομολογία προκύπτουν πολλά και σημαντικά ερωτήματα για τη σημερινή ηγεσία της Περιφέρειας Αττικής.

Απαιτούμε από την κα Δούρου να μας απαντήσει :

Γιατί έπρεπε να περάσουν τόσα πολλά χρόνια για να υλοποιηθεί αυτή η σημαντική παρέμβαση;
Γιατί στο διάστημα αυτό δεν κατάφερε να δρομολογήσει μόνιμη και βιώσιμη λύση, στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων του Λεκανοπεδίου;
Γιατί ξεκίνησαν με τόση καθυστέρηση τα αντιπλημμυρικά έργα της Δυτικής Αττικής. Έπρεπε να θρηνήσουμε την άδικη απώλεια τόσων συνανθρώπων μας;
Με ποιον τρόπο διαχειρίζεται όλα αυτά τα χρόνια τα χρήματα των πολιτών, μοιράζοντας τα έργα αποκλειστικά με κομματικά ή προσωπικά της κριτήρια;
Τι απαντά στις καταγγελίες μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου, ότι αναθέτει έργα με «φωτογραφικές» διαδικασίες;
Είναι πλέον αδιαμφισβήτητο ότι η σημερινή , όπως και οι προηγούμενες Διοικήσεις της Περιφέρειας Αττικής, απέτυχαν να δώσουν λύση στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες του Λεκανοπεδίου Αττικής.

Οι αλληλοκατηγορίες σήμερα, μεταξύ των παρατάξεων που διοίκησαν την Περιφέρεια τα προηγούμενα 12 χρόνια, δεν έχουν κανένα νόημα για τους πολίτες, αφού όλοι τους δοκιμάστηκαν στην πράξη και απέτυχαν.

Η Αττική χρειάζεται μια νέα αρχή.

Μια νέα Διοίκηση, που θα δώσει προτεραιότητα στην υλοποίηση των αναγκαίων έργων και παρεμβάσεων, ώστε να δοθούν λύσεις στα μεγάλα ζητήματα της Αττικής.

Μια νέα Διοίκηση, που θα διασφαλίσει αφενός τη διαφάνεια στη διαχείριση των χρημάτων, αφετέρου την αποτελεσματικότητα των έργων που θα υλοποιηθούν.

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!