Σύσκεψη, για το κυκλοφοριακό της οδού Αγίας Μαρίνας, των Δημάρχων Μπίρμπα – Καπλάνη

Γράφαμε πριν λίγες ημέρες σχετικά με την απαράδεκτη κυκλοφοριακή κατάσταση που επικρατεί στην οδό Αγίας Μαρίνας, εξαιτίας των οχημάτων που παρκάρουν και στις δύο πλευρές του δρόμου και όταν συναντώνται οχήματα από την αντίθετη κατεύθυνση γίνεται χαμός.

Ιδιαίτερα εάν το απέναντι όχημα είναι φορτηγό ή το Λεωφορείο που εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό του Σταθμού ΜΕΤΡΟ της Αγίας Μαρίνας τότε αρχίζουν οι μανούβρες, τα νεύρα, οι φωνές, τα κορναρίσματα και τα συνεπακόλουθά τους, ξεσηκώνοντας τη γειτονιά και τα νοικοκυριά που δεν βρίσκουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας όλη την ημέρα.

Εχθές Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Αιγάλεω, σύσκεψη των Δημάρχων του γειτονικού Δήμου κ. Δημήτρη Μπίρμπα και Αγίας Βαρβάρας κ. Γιώργου Καπλάνη παρουσία Συμβούλων τους και συζήτησαν το πρόβλημα και τις εφικτές λύσεις του.

Ο Δήμος Αιγάλεω μας έστειλε το παρακάτω Δελτίο Τύπου, που αφορά τη συνάντηση και τον ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Σημειώνουμε πάντως πως στο Δελτίο Τύπου δεν γίνεται καμιά αναφορά επί των προτάσεων ώστε να τις πληροφορηθούν οι άμεσοι ενδιαφερόμενοι που είναι οι κάτοικοι της περιοχής.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ιερά Οδός 364 και Κάλβου
TK 122 43 Αιγάλεω

Αιγάλεω, 9 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΗΣ

Στη χθεσινή σύσκεψη στο Δημαρχείο Αιγάλεω, οι Δήμαρχοι Αιγάλεω και Αγ. Βαρβάρας, κ.κ. Δημήτρης Μπίρμπας και Γιώργος Καπλάνης, ο Αντιδήμαρχος Χωροταξίας, Αστικών Δομών, Αναπλάσεων και Δικτύων Αιγάλεω, κος Γιώργος Παπαδιάς και η Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγ. Βαρβάρας, κα Ντίνα Σέργη, ολοκλήρωσαν τις συζητήσεις για τη διευθέτηση του κυκλοφοριακού προβλήματος της οδού Αγ. Μαρίνης.


Στο άμεσο χρονικό διάστημα θα υλοποιηθούν οι προϋποθέσεις για την επίλυσή του (Αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων, Τελική έγκριση ΟΑΣΑ κ.λπ.).