Με την πικρή γεύση της ήττας, έφυγε ο Πολυνίκης από το αφιλόξενο γήπεδο της Νέας Ιωνίας

ΕΣΚΔ Ν. ΙΩΝΙΑΣ 60 – ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ 59

Με την πικρή γεύση της ήττας, η οποία ήλθε 4 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του παιχνιδιού, έφυγε ο Πολυνίκης από το αφιλόξενο γήπεδο της Νέας Ιωνίας.

Δυστυχώς οι συνθήκες φιλοξενίας γυρίζουν τον αθλητισμό πολλά χρόνια πίσω καθώς δεν τηρήθηκαν οι στοιχειώδεις συνθήκες υποδοχής των φιλοξενουμένων.

Αποκορύφωμα το γεγονός ότι ο Πολυνίκης δεν .. είχε αποδυτήρια πριν την έναρξη του αγώνα .

Οι παίκτες του Ηλία Στρατικόπουλου εμφανίστηκαν απόλυτα διαβασμένοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι, απέδωσαν πολύ καλό μπάσκετ και είχαν την πρωτοπορία στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Η Ν. Ιωνία κυριολεκτικά έκλεψε την νίκη καθώς βρήκε τρόπο να διασπάσει την αποδεκατισμένη άμυνα του Πολυνίκη μιας και 4 παίκτες του είχαν αποβληθεί λόγω φάουλ στα τελευταία λεπτά.

Όλοι στον σύλλογο κρατούν στα θετικά στοιχεία την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας, την αγωνιστική παρουσία όλων των παικτών , κυρίως δε των νεαρότερων που δείχνουν σταθερή αγωνιστική πρόοδο κάθε εβδομάδα.

Παρά την ήττα ο Πολυνίκης απέδειξε για άλλη μια αγωνιστική ότι δίκαια χαρακτηρίζεται η ομάδα έκπληξη του Πρωταθλήματος της Α΄ ΕΣΚΑ.

Επόμενη, εντός έδρας, αναμέτρηση στις 5 Νοεμβρίου στις 21.30 με αντίπαλο τον Φίλιππο Περιστερίου.

Δεκάλεπτα: 17-16, 29-31, 46-52, 60-59

Πολυνικης (Στρατικοπουλος, Πολίτης): Πατάτας, ΠαππΆς 2, Τσοχονελιτζε 6, Λιβανος 7, Μορφος 4, Δουκας 3 (1), Δουρουντους 15 (1), Παπαδόπουλος, Θεοδωριτσης 8 (2), Χιώτης, Ηλιόπουλος 2, Βαμβακιδης 12