Σήμερα στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στο νοσοκομείο για την επαναλειτουργία του και κατά του Στρατοπέδου Μεταναστών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Aπο την χθεσινή συνέντευξη τύπου του Συντονιστικού Σωματείων Μαζικών φορέων πολιτικών και κινηματικών συλλογικοτήτων Αιγάλεω Αγ Βαρβάρας Χαϊδαρίου, για τα μεγάλα προβλήματα της Υγείας Παιδείας αλλά και του κέντρου κράτησης μεταναστών στο λοιμωδών.

Αποκαλυπτικοί με συγκεκριμένα στοιχεία οι Πρόεδροι των σωματείων από το Αττικό την ΕΛΜΕ τον σύλλογο Δασκάλων και του ΨΝΑ ανέδειξαν την τραγική κατάσταση που έχουν οδηγήσει εργαζόμενους και λαό οι ανάλγητες μνημονιακες πολιτικές της συγκυβερνης, Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Αττικών ανέφερε πως τα ράντζα έχουν ξεχειλίσει τους διαδρόμους, ότι ασθενείς μετά από μακρόχρονες νοσηλείες παίρνουν εξιτήριο από το Ραντζο.

Οι εκπαιδευτικοί κατήγγειλαν τις συνεχείς συγχωνέψεις την έλλειψη προσωπικού την υποβάθμιση της μαθησιακές διδασκαλίας τα τεράστια ποσοστά αποτυχίας που παρατηρούνται τελευταία, την ψευτοαξιολόγηση που αποβλέπει σε απολύσεις και παραπέρα μείωση τού αριθμού των εκπαιδευτικών, ότι σε λίγο στις τάξεις θα υπάρχουν από σαράντα μαθητές και πάνω, γυρνώντας έτσι στην δεκαετία του πενήντα. Την επιχειρούμενη διάλυση της ψυχικής υγείας κατήγγειλε ο εκπρόσωπος του ΨΝΑ. Κλείνοντας οι εκπρόσωποι των φορέων κάλεσαν τον λαό της περιοχής να συμμετάσχει μαζικά στο σημερινό συλλαλητήριο που θα ξεκινήσει από το λοιμωδών στις 7 μμ.

Την συνέντευξη ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΥΡΕΘΗΚΑΝ:
(Β’ ΕΛΜΕ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΛ. ΕΚΠ/ΚΩΝ Α’ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ,ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΣΩΜ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΨΝΑ ΔΑΦΝΙ, ΚΕΕΡΦΑ, ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΚΑΠΑ, ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΙΓΑΛΕΩ , ΡΗΓΜΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ, «Πολίτες σε Δράση- Οικολόγοι Πράσινοι»

Σημείωση “Προοδευτικής” στην συνέντευξη τύπου,  δεν συμμετείχαν εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, οι οποίοι δεν συμμετέχουν στην συντονιστική επιτροπή που διοργανώνει το σημερινό συλλαλητήριο, στο οποίο πρέπει να πάμε όλοι…