Θα αναβαθμιστεί η περιοχή με το έργο στην Π. Π. Γερμανού (Ο.Τ. 668 – 669)

 

Μια πολύ προσεγμένη Αρχιτεκτονική Μελέτη, την οποία εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, πρόκειται να εφαρμοστεί στα Ο. Τ. 668 και 669, στην οδό Π. Π. Γερμανού, απέναντι από την πλατεία Ελευθερίας, όπου λειτουργεί το Αναψυκτήριο “ΛΙΘΟΣ”.

Προβλέπεται οι δύο χώροι να περιφραχτούν και να κατασκευαστούν παρτέρια για πράσινο και λουλούδια, ενώ θα υπάρχουν αρκετά παγκάκια για  τους επισκέπτες ή όσους θέλουν να ξεκουραστούν μετά από τη γυμναστική τους.

Γυμναστική που θα κάνουν στα δέκα Αθλητικά όργανα εξωτερικού χώρου, που θα τοποθετηθούν στους δύο χώρους, σαν κι εκείνα που υπάρχουν στο Πάρκο “ΜΗΤΕΡΑ”.

Η οδός Ρήγα Φεραίου η οποία διασχίζει τους δύο δρόμους θα καλυφθεί με κυβόλιθους και θα μετατραπεί σε ήπιας κυκλοφορίας, αφού στην ουσία θα ενοποιεί τους δύο χώρους.

Θα υπάρχουν επίσης βρύσες και στους δύο χώρους, φωτιστικά, διαδρομές τυφλών στα πεζοδρόμια, ενώ αυτοί θα καλυφθούν με κυβόλιθους, διαφόρων αποχρώσεων.

Μακάρι να ξεκινήσουν τα έργα σύντομα, να ολοκληρωθεί το έργο και οι κάτοικοι να το αγκαλιάσουμε και να μη προκαλουμε φθορές και απορρίμματα.

Φυσικά ο Δήμος να φροντίζει για τη συντήρησή του και την καθαριότητά του.

Παρακάτω δημοσιεύουμε τη Μελέτη εφαρμογής. Τα δέκα αριθμημένα σημεία  που εμφανίζονται είναι οι χώροι που θα υπάρχουν τα όργανα. Στο σημείο με τον αριθμό “5” θα τοποθετηθεί ένα πολυόργανο μεγάλου μεγέθους.