Ιστορική ημέρα και μεγάλη νίκη για τον Πολυνίκη στην πρεμιέρα

 

Ιστορική ημέρα και μεγάλη νίκη για τον Πολυνίκη στην πρεμιέρα συμμετοχής του στην Α΄ ΕΣΚΑ.

Στην παρθενική του συμμετοχή στην μεγαλύτερη τοπική κατηγορία κατάφερε να πάρει την νίκη και το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα, απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της Κηφισιάς.

Το τελικό σκορ 71-64 αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα και αν οι παίκτες του Πολυνίκη απέφευγαν κάποια λάθη η διαφορά στο σκορ θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη.

Παρά το αρχικό τρακ οι παίκτες του Ηλία Στρατικόπουλου και του Θοδωρή Πολίτη απέδωσαν υπέροχο μπάσκετ και παρουσιάστηκαν πανέτοιμοι για την νέα σελίδα του συλλόγου.

Με μυαλωμένο παιχνίδι και αυταπάρνηση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα μπήκαν μπροστά στο σκορ, μετά το αρχικό 0-2, και δεν έχασαν ποτέ την πρωτοπορία στο σκορ.

Με μόλις πέντε χρόνια ύπαρξης και συμμετοχής σε επίσημα πρωταθλήματα ο Πολυνίκης αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι πως με σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο, απόλυτη εμπιστοσύνη στους προπονητές, νεαρούς αθλητές με διάθεση για διάκριση και στυλοβάτες της ομάδας δυο έμπειρα παιδιά η επιτυχία είναι μονόδρομος!

Άξιο αναφοράς και θετικού σχολιασμού το γεγονός ότι στον αγώνα πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες που ήταν στον πάγκο, αποδεικνύοντας στην πράξη την δουλειά που γίνεται στον σύλλογο σε βάθος και όλοι οι παίκτες θεωρούνται και είναι χρήσιμοι για την ομάδα.
Επόμενος αγώνας για τον Πολυνίκη, εκτός έδρας στις 3 Οκτωβρίου με τον ΑΟΚ Χαλανδρίου.

Δεκάλεπτα: 15-16, 32-29, 52-46, 71-64

ΑΓΣ Πολυνίκης (Στρατικόπουλος, Πολίτης): Πατάτας 3 (1), Θωμόπουλος, Τσοχονελιτζε 13, Παππάς, Μορφος Β. 3, Βερβιτας 6, Δουρουντους 10, Παπαδόπουλος 3 (1), Λιβανός 2, Χιώτης 2, Ηλιόπουλος 12, Βαμβακίδης 17 (3)