Ι.Χ. παρέσυρε πεζό νεαρό ζευγάρι στην Π. Π. Γερμανού και το εγκατέλειψε

Λευκό Ι.Χ. μάρκας Citroen Saxo, παρέσυρε στις 22:15΄ τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, στην οδό Π. Π. Γερμανού στη συμβολή της με την οδό Καραϊσκάκη, νεαρό ζευγάρι το οποίο κατέβαινε πεζό τον κεντρικό αυτό δρόμο της πόλης μας και αφού παρέσυρε το νεαρό γύρω στα 20 μέτρα, τον εγκατέλειψε αφού τον τραυμάτισε και εξαφανίστηκε.

Καλέστηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Το ασθενοφόρο μετέφερε τον νεαρό στο Τζάνειο Νοσοκομείο, ενώ οι γύρω κάτοικοι που άκουσαν το θόρυβο το μόνο που κατάφεραν να δούν ήταν πως ο μπροστινός προφυλακτήρας του Ι.Χ. κρέμασε, πιθανότατα από τη σύγκρουση με τον τραυματισμένο συμπολίτη μας, κάτοικο της οδού Μιαούλη και ανιψιού του Δημοτικού Συμβούλου της πόλης μας, κ. Θοδωρή Βασιλάκου, από την αδελφή του.

Έως τις 23:20΄ΔΕΝ είχε εμφανιστεί περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση από συγγενείς, γνωστούς και φίλους του ζευγαριού για τον εντοπισμό του  citroen, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Οι οικογένεια του 18χρόνου συμπολίτη μας, ο οποίος πρόσφατα πέρασε στα ΤΕΙ, ελπίζει πως οι κάμερες ασφαλείας των γύρω καταστημάτων έως την Ελευθερίου Βενιζέλου θα έχουν σε κάποιο από τα πλάνα τους το Ι.Χ., ώστε να γίνει ο εντοπισμός του ασυνείδητου οδηγού, που εγκατέλειψε τα θύματά του και εξαφανίστηκε…

Το Ι.Χ. κτύπησε το νεαρό ζευγάρι στους κάδους της φωτογραφίας μας και παρέσυρε τον νεαρό έως το άσπρο φορτηγάκι που διακρίνεται στο βάθος.