Γιάγκας για συνέντευξη Καπλάνη: “Επιμελώς διαστρεβλώνει την πραγματικότητα ή αποφεύγει να αναφερθεί”

Δημοσιεύσαμε το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου άρθρο μας, που αφορούσε τη συνέντευξη του Δημάρχου της πόλης μας κ. Καπλάνη, σε τηλεοπτικό σταθμό, με θέματα που αφορούσαν κυρίως την πόλη μας.

Μάλιστα στο χώρο του άρθρου είχαμε και το βίντεο της συνέντευξης και ζητήσαμε από τους επίδοξους υποψήφιους Δημάρχους, στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές στην πόλη μας, να τη σχολιάσουν.

Εχθές λίγες ώρες από το κάλεσμά μας λάβαμε απάντηση από τον π. Δήμαρχο κ. Λάμπρο Μίχο, την οποία δημοσιεύσαμε.

Πριν λίγη ώρα, Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ο κ. Μιχάλης Γιάγκας, μας έστειλε τα δικά του σχόλια επί της συνέντευξης τα οποία δημοσιεύουμε στη συνέχεια:

Κύριε Βαμβακόπουλε,

Παρακολούθησα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την προσπάθεια του κ. Καπλάνη να ωραιοποιήσει την κατάσταση της πόλης μας, ενόψει των Δημοτικών εκλογών. Σε μια συνέντευξη χωρίς αντίλογο, διανθισμένη από επιτηδευμένες φωτογραφίες με βαμμένα κάγκελα και μικρά παιδιά να παίζουν χαρούμενα, απέφυγε για μια ακόμη φορά να τοποθετηθεί στα θέματα που ταλαιπωρούν τους Δημότες και για τα οποία έχει προκληθεί επανειλημμένως να απαντήσει – και δεν το κάνει – και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν μας εκπλήσσει η τακτική του να παρουσιάζει το τίποτα ως άπαν!

Δυστυχώς γι’ αυτόν, οι κάτοικοι γνωρίζουν πολύ καλά τα προβλήματα και βιώνουν καθημερινά τις συνέπειες της ανεπάρκειας της δημοτικής αρχής να τα επιλύσει.

Για όλα αυτά, που ο κ. Καπλάνης επιμελώς διαστρεβλώνει την πραγματικότητα ή αποφεύγει να αναφερθεί, (Πάνθεον, ΒΙΟΧΡΩΜ, Γέφυρα Στ. Σαράφη, Αύξηση της εγκληματικότητας, Δανειακές υποχρεώσεις, Πρόστιμα, Καθαριότητα, Κατάσταση Παιδικών χαρών, Δημοτικό Γκαράζ, Κ.Ε.Π, κ.λ.π.) συντόμως θα τοποθετηθώ αναλυτικά, δημοσίως.

Μιχάλης Γιάγκας,
Δημοτικός Σύμβουλος, Επικεφαλής του συνδυασμού
«Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ»