Τηλεοπτική συνέντευξη Καπλάνη – Η εφημερίδα μας καλεί τους επίδοξους υποψηφίους για το Δημαρχιακό θώκο να την σχολιάσουν

Συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι “attica.tv” και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Δημοσκοπήσεις”, με τον Δημοσιογράφο κ. Γιώργο Λαιμό, έδωσε ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιώργος Καπλάνης, τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, παραμονή έναρξης της νέας Σχολικής Χρονιάς.

Ο κ. Δήμαρχος στάθηκε άνετα απέναντι στον τηλεοπτικό φακό και με ερωτήσεις των οποίων οι απαντήσεις ήταν εύκολες για εκείνον, λόγω θέσης, αναφέρθηκε σε όλα.

Απάντησε σε όλα. Αναφέρθηκε σχεδόν σε όλα. Γνωστοποίησε εκείνα που επέλεξε να κάνει γνωστά. 

Στη μοναδική ερώτηση που απέφυγε να απαντήσει ευθέως  είχε να κάνει με την επιδίωξη του κ. Μίχου να διεκδικήσει τη Δημαρχεία στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές.

Η ατάκα της συνέντευξης πάντως είναι η απάντηση που έδωσε στο ερώτημα σχετικά με τους υποψήφιους που θέλουν να διεκδικήσουν το Δήμο: “Το να υπάρχουν τόσες πολλές υποψηφιότητες και τόσοι πολλοί να εκδηλώνουν την επιθυμία να είναι υποψήφιοι, σημαίνει πως διεκδικούν να πάρουν έναν νοικοκυρεμένο Δήμο. Σίγουρα ακούγονται πολλά ονόματα, συνεργατών, φίλων, αυτό άλλωστε εξυπηρετεί και το πνεύμα του νέου νόμου, που λέει πρέπει να υπάρχουνε συνεργασίες. Ο κόσμος, μας γνωρίζει όλους μας, η απόφαση θα είναι δική του. Η επιθυμία του καθενός είναι σεβαστή. Σε λίγο καιρό θα έχουμε αυτοδιοικητικές Εκλογές. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, στους συνεργάτες μου και στους συμπολίτες μου. Δεν κοροϊδέψαμε κανέναν. Τους κοιτάζω κατάματα και είμαι βέβαιος για την κρίση τους στο πρόσωπό μου και των συνεργατών μου. Ο Δήμος μας είναι ένας νοικοκυρεμένος Δήμος”.

Η εφημερίδα μας προχωράει στην προβολή του βίντεο της εκπομπής, για δύο λόγους: 

Ο πρώτος για να ενημερωθεί ο λαός της πόλης μας για τις πλέον πρόσφατες εκτιμήσεις και απολογισμό του έργου του κ. Καπλάνη, όπως εκείνος το εκτιμά και το παραθέτει και κατά δεύτερο λόγο, να ακούσουν βλέποντας το βίντεο με τη συνέντευξη του, οι επίδοξοι υποψήφιοι Δήμαρχοι, όπως διαμορφώνεται το σκηνικό και να πάρουν θέση.

Ο λόγος φυσικά για τους κ.κ. Λάμπρο Μίχο, Μιχάλη Γιάγκα και Βασιλάκο Θεόδωρο, εφ΄όσον ο τελευταίος αποφάσισει να μη συνεργαστεί με τον κ. Μίχο και να κατέβει αυτόνομα στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, αλλά και για κάθε Δημοτικό Σύμβουλο της πόλης μας.

Τις προσεχείς ημέρες θα επικοινωνήσουμε με τους παραπάνω τρεις και θα τους ζητήσουμε την άποψη τους, επί των θεμάτων που έθιξε και προέβαλε ο κ. Καπλάνης. Ήδη έχουν ενημερωθεί σχετικά.

Παρακολουθήστε την 45λέπτη ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Δημάρχου κ. Γιώργου Καπλάνη:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=pDsmTIvCNoA[/embedyt]