» Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα πραγματοποίησε την πρώτη της συγκέντρωση

Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα πραγματοποίησε την πρώτη της συγκέντρωση

Με 20 ποδοσφαιριστές (υπήρχαν και δικαιολογημένες απουσίες), η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα πραγματοποίησε την πρώτη της συγκέντρωση.

O Τάκης Γιαννόπουλος κι οι παίκτες που πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνηση της σεζόν στα Ριμινίτικα, εκεί όπου σε λίγους μήνες θα παίζουμε και τους αγώνες μας.

Το μήνυμα του Τάκη Γιαννόπουλου για την καινούργια χρονιά ήταν σαφέστατο και αισιόδοξο:

“Ξεκινάμε τη χρονιά με το κεφάλι κάτω και με όρεξη για πολλή δουλειά. Ελπίζω με την έναρξη του πρωταθλήματος να είμαστε έτοιμοι και να μην ζητάμε περιθώρια βελτίωσης τα οποία πάντα θα υπάρχουν βέβαια.

Σε συνδυασμό με την αναμονή της παράδοσης του γηπέδου να αρχίσουμε να κάνουμε τα όνειρα που αρμόζουν σ’ αυτήν την ομάδα.

Δεν θέλω να πω πολλά λόγια, είμαι ικανοποιημένος από τις επιλογές των μεταγραφών και σίγουρα έχουμε περιθώρια για περαιτέρω ενίσχυση. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που ύστερα από πολλά χρόνια μας παίρνουν τηλέφωνο πολλά παιδιά αφιλοκερδώς να παίξουν για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία για όλους μας”.

πηγή: ΑΠΕ “ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ”

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!