Συνεχίζεται το τσιμεντάρισμα του πλακόστρωτου πεζόδρομου Διομήδη Κομνηνού

Ο Δήμος συνεχίζει το τσιμεντάρισμα του πλακόστρωτου πεζόδρομου Διομήδη Κομνηνού, με τη δικαιολογία της προσωρινής κάλυψης των λακκουβών για την ασφάλεια των πεζών, όπως μας είπε ο Αντιδήμαρχος κ. Ντάβιος.

Οι φωτογραφίες όμως είναι αποκαλυπτικές και είναι ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται για κάλυψη των λακκουβών, αλλά για κανονικό τσιμεντάρισμά του.

Αποκολλούνται πλάκες, σπάζονται και στη συνέχεια τσιμεντάρεται ο πεζόδρομος και σε σημεία που δεν υπάρχουν λακκούβες.

Έτσι αντί να προχωρήσει ο Δήμος στη σωστή επισκευή του πεζόδρομου, απλά τον καταστρέφει.

Οι φωτογραφία του συνεργείου που δουλεύει στο χώρο είναι σημερινή (Τετάρτη 1η Αυγούστου)

Ακόμα κι αν ο Δήμος αργότερα θελήσει να τον επισκευάσει σωστά, όπως είναι προγραμματισμένο κατά τον κ. Αντιδήμαρχο, θα χρειαστεί να ξηλωθούν τα μπετά που ρίχνει τώρα και καλύπτει πρόχειρα τις λακκούβες, δαπανώντας όμως τόσα χρήματα.

Εκτός κι αν έχει κατά νου, να καλύψει τον πεζόδρομο και να κατασκευάσει από πάνω του νέο πλακόστρωτο, πράγμα που σημαίνει δεκαπλασιασμό, τουλάχιστον, του κόστους και σήκωμα του πεζόδρομου κατά δέκα τουλάχιστον εκατοστά, με ότι αυτό συνεπάγεται (κάθετοι δρόμοι, αποχετευτικό δίκτυο ομβρίων, αυλές κατοικιών κλπ.).

Πάντως ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης σε κείμενο του με φωτογραφίες αναφέρει πως πρόκειται για την επισκευή του πλακόστρωτου πεζόδρομου και όχι για προσωρινή κάλυψη των λακκουβών.