Κολονάκια με έκθετα καλώδια. Αναφορές και φωτογραφίες από συμπολίτες μας

Είναι πολύ σημαντικό για την εφημερίδα μας αυτό που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα με την συμμετοχή συμπολιτών μας, στην ανάδειξη προβλημάτων μικρών και μεγάλων που υπάρχουν στην πόλη μας και δυσκολεύουν τη σωστή και ασφαλή αρκετές φορές λειτουργία της.

Συχνά συμπολίτες μας, εκτός του εντοπισμού διαφόρων θεμάτων μας στέλνουν και φωτογραφίες βοηθώντας στην ουσία το Δήμο να τα λύσει, προς όφελος όλων μας.

Αναφορές από συμπολίτες μας, χωρίς κομματικές, πολιτικές ή άλλες υστεροβουλίες, με μοναδικό γνώμονα την αναβάθμιση της πόλης μας και τίποτα άλλο.

Τώρα εάν ο Δήμος ανταποκρίνεται ή όχι είναι άλλο θέμα και είναι αρμόδιος και υπεύθυνος για την αντιμετώπιση και επίλυσή τους.

Συμπολίτης μας νωρίτερα σήμερα μας έστειλε φωτογραφίες από φωτιστικά κολονάκια του Δημοτικού φωτισμού από τα οποία λείπουν τα καπάκια που προφυλάσσουν τα καλώδια.

Βρίσκονται στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου και στην οδό Βουτένης.

Επιπλέον δημοσιεύουμε και φωτογραφίες από δύο άλλα κολονάκια που έχουμε και στο παρελθόν αναφερθεί και βρίσκονται το ένα, στην οδό Μπουμπουλίνας και Αφροδίτης και το άλλο στην Ελ. Βενιζέλου στο αντίθετο άκρο της οδού Μπουμπουλίνας, από τα οποία επίσης λείπουν τα καπάκια και τα ηλεκτροφόρα καλώδιά τους είναι έκθετα.

Ο Δήμος δεν έχει ανταποκριθεί εδώ και μήνες αφού η πρώτη μας αναφορά έγινε τον περασμένο Μάϊο.

Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να επανέλθουμε…