» Ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ στην Α΄ ΕΣΚΑ!!!

Ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ στην Α΄ ΕΣΚΑ!!!


Τα ευχάριστα νέα από την ΕΣΚΑ έφτασαν στην πόλη μας και ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Α΄ ΕΣΚΑ, μια μόλις κατηγορία πριν τις Εθνικές κατηγορίες.

Η τεράστια αυτή επιτυχία του συλλόγου της πόλης μας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα αν αναλογιστούμε την άκρως νεανική ομάδα του συλλόγου με μέσο όρο ηλικίας παικτών μόλις τα 21.5 έτη.

Τεράστια επιτυχία για τον Σύλλογο να βρίσκεται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Αττικής, επίτευγμα πραγματικό για τους παίκτες που πέτυχαν αυτή της εκπληκτική Άνοδο και έγιναν παράδειγμα για όλους τους νεαρούς αθλητές.

Ο Πολυνίκης συμμετείχε για πρώτη φορά σε επίσημο Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ το 2013, χρονιά την οποία και ιδρύθηκε.

Η δυναμική του συλλόγου έγινε αμέσως σχεδόν εμφανής και οι επιτυχίες ακολουθούσαν η μια την άλλη με αλλεπάλληλες ανόδους σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Έτσι φτάσαμε στην φετινή χρονιά που βρήκε τον Πολυνίκη να πανηγυρίζει την Άνοδο στην Α΄ ΕΣΚΑ και να κάνει ήδη σχέδια και προγραμματισμό για μια ακόμη πετυχημένη χρονιά.

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!