Κατήγγειλαν το Δήμαρχο πως τέλεσε γάμο στην Ανάβυσο, παίρνοντας μαζί του τα βιβλία του Δήμου

Καταγγελία στην Εισαγγελία κατέθεσαν οι τρεις Δημοτικοί Σύμβουλοι Βασιλάκος, Φέγγη και Σωτηρόπουλος, η γνωστή “ΟΜΑΔΑ”, κατά του Δημάρχου της πόλης μας κ. Καπλάνη διότι όπως υποστηρίζουν κακώς ετέλεσε πολιτικό γάμο σε κτήμα στην Ανάβυσσο, έχοντας μαζί του τα βιβλία του Δήμου.

Ο γάμος τελέστηκε το φθινόπωρο του 2017.

Ο κ. Καπλάνης με τον οποίο επικοινωνήσαμε, μας ενημέρωσε πως επισκέφθηκε μετά από κλήση τον αρμόδιο Ανακριτή και έδωσε κατάθεση επί του θέματος.

Μάλιστα ολοκληρώνοντας την συνομιλία μας, μας δήλωσε: “Σιγά το έγκλημα που έκανα. Ένωσα με τα δεσμά του γάμου δύο νέους ανθρώπους. Σιγά το Έγκλημα…”, χωρίς όμως να παραδεχτεί πως τέλεσε το γάμο εκεί.

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως υπάρχει περίπτωση ο γάμος να έγινε στην πόλη μας και απλά να μεταφέρθηκαν τα βιβλία στο κτήμα για φωτογράφηση και μόνο. Ακόμα δεν αποκλείεται η περίπτωση, τα βιβλία  που εμφανίζονται στις φωτογραφίες να μην είναι καν τα επίσημα βιβλία του Δήμου, αλλά άλλα που μοιάζουν με εκείνα.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι από τη συγκεκριμένη τελετή στο κτήμα στην Ανάβυσσο. Σε αυτές διακρίνονται ο Δήμαρχος με το ζευγάρι και καλεσμένους και  στο τραπεζάκι ένα βιβλίο όπου όπως καταγγέλεται, καταγράφετε ο γάμος και υπογράφετε από τους νεόνυμφους, τους κουμπάρους και τον Δήμαρχο.

Η εφημερίδα μας έχει φωτογραφίες από διαφορετικές δημόσιες αναρτήσεις και κρύβει τα χαρακτηριστικά των παρευρισκομένων, παρ΄ότι δεν είχε υποχρέωση, αλλά από λεπτότητα και σεβασμό προς την σημαντική αυτή στιγμή της ζωής των νεόνυμφων, δεν δημοσιεύει και τα ονόματα τους.

Άλλωστε το θέμα δεν αφορά εκείνους αλλά το γεγονός για το οποίο καταγγέλλεται ο κ. Καπλάνης.

Σύντομα θα πληροφορηθούμε το αποτέλεσμα της διαδικασίας.