Αποκεντρωμένη Διοίκηση προς Καπλάνη: “Απαντήστε στην κ. Φέγγη”

Γράφαμε πρόσφατα σχετικά με την αναφορά της Δημοτικής Συμβούλου κ. Αλεξάνδρας Φέγγη, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, εξ αιτίας της καθυστέρησης του Δημάρχου κ. Καπλάνη να απαντήσει σε γραπτά ερωτήματά της προς τη Διοίκηση του Δήμου, από τις αρχές Ιανουαρίου.

Η κ. Φέγγη είχε θέσει μια σειρά από ερωτήματα που αφορούσαν το αναψυκτήριο “ΠΑΝΘΕΟΝ”, αλλά μετά από έξη μήνες, δεν έχει πάρει απαντήσεις σε αυτά.

Ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης σε παλαιότερη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχε δηλώσει πως επειδή τα στοιχεία που αφορούν το αναψυκτήριο είναι διασκορπισμένα σε διάφορες υπηρεσίες, υπάρχει μια σχετική καθυστέρηση στη συλλογή τους και δεσμεύτηκε πως μόλις συγκεντρωθούν θα δοθούν στο Σώμα.

Επειδή όμως το διάστημα των έξη μηνών που πέρασε από την κατάθεση των ερωτημάτων είναι πολύς χρόνος, η κ. Αλεξάνδρα Φέγγη απευθύνθηκε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Με τη σειρά της η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, έστειλε επιστολή στον Δήμαρχο κ. Καπλάνη και του υπενθυμίζει πως είναι υποχρεωμένος ο ίδιος και οι Αντιδήμαρχοι του, να απαντούν σε ερωτήματα που τίθενται από Δημοτικούς Συμβούλους, εντός ενός μήνα και καλεί τον Δήμαρχο να συμμορφωθεί με την συγκεκριμένη διάταξη, να απαντήσει στα ερωτήματα της  κ. Φέγγη και στη συνέχεια να ενημερώσει σχετικά την Α. Δ. για το θέμα.

Άγνωστο εάν ο κ. Καπλάνης απαντήσει στην κ. Φέγγη σύντομα, μετά την παρέμβαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ή θα συνεχίσει να υποστηρίζει πως συλλέγει τα στοιχεία προκειμένου οι απαντήσεις που θα δοθούν να είναι ολοκληρωμένες και σαφείς.

Παρακάτω δημοσιεύουμε την επιστολή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης προς το Δήμαρχο, με την οποία του υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις του.