Στο Αστυνομικό Τμήμα από το πρωί ο Αντιδήμαρχος κ. Ντάβιος, μετά από καταγγελία Βασιλάκου, για τα απορρίμματα στο Δημοτικό γκαράζ

Από το πρωί, σήμερα Δευτέρα 18 Ιουνίου, έως αργά το μεσημέρι,  ο Αντιδήμαρχος κ. Ντάβιος, υπεύθυνος καθαριότητας του Δήμου, ήταν στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης μας, μετά από καταγγελία που έκανε στο Α.Τ. της πόλης μας ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασιλάκος Θεόδωρος και αφορούσε τα απορρίμματα που έχουν συγκεντρωθεί στο Δημοτικό Γκαράζ.

Ο κ. Βασιλάκος κάλεσε την ΕΛ.ΑΣ. η οποία πήγε επί τόπου και κατέγραψε την εικόνα που παρουσιάζει ο χώρος στην οδό Σιπύλου.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε όπως προβλέπετε από το Α.Τ., ο αρμόδιος Εισαγγελέας ο οποίος ζήτησε να καλεστεί ο κ. Ντάβιος για εξηγήσεις.

Ο κ. Ντάβιος μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα.

Λίγο αργότερα σε αυτό πήγαν ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης και ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου κ. Φραντζεσκάκης.

Εξήγησαν πως εξ΄αιτίας του κλεισίματος της χωματερής της Φυλής, ο Δήμος μετέφερε προσωρινά αδρανή υλικά όπως παλαιά έπιπλα και οικοσκευές, που συμπολίτες μας άφησαν στα πεζοδρόμια του Δήμου και δε συνιστούν κίνδυνο για τη Δημόσια Υγεία, έως ότου επαναλειτουργήσει η χωματερή στην Φυλή.

Αποτέλεσμα της καταγγελίας του κ. Βασιλάκου και των υλικών που είναι συγκεντρωμένα στο Δημοτικό γκαράζ, ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Ντάβιος αμέσως μετά την αναχώρησή του από το Αστυνομικό Τμήμα, έκανε στην εφημερίδα μας, την παρακάτω δήλωση:

“Εγώ θα συνεχίσω το έργο μου που είναι η καθαριότητα της πόλης μας, που είναι προς όφελος των συμπολιτών μας και δεν θα ασχοληθώ με μικροπολιτικές τακτικές αντιπολιτευτικού χαρακτήρα. Λυπάμαι πολύ γι΄αυτήν την αντιπολίτευση που έχουμε, που αποδεικνύεται ότι είναι επιζήμια για την πόλη και το Δημόσιο συμφέρον”