Πρεντάκης: Μάλλον όχι στην πρόταση Καπλάνη για τη θέση του Γραμματέα στο Δήμο

Γράφαμε κατ΄αποκλειστικότητα πριν λίγες ημέρες, πως ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης πρότεινε στον π. Αντιδήμαρχο κ. Παντελή Πρεντάκη τη θέση του Γραμματέα του Δήμου, την οποία έως τώρα είχε η κ. Αργυρώ Τσουλούφα, αλλά πλέον θα απασχοληθεί σε νεοσύστατη Ανεξάρτητη Δικαστική Αρχή και η θέση είναι κενή.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο κ. Πρεντάκης θα δυσκολευτεί να απαντήσει θετικά στην πρόταση του κ. Καπλάνη για δύο ισάξια σημαντικούς λόγους.

Ο πρώτος έχει να κάνει με την επιστημονική του εξέλιξη και πορεία (ολοκληρώνει μελέτη – βιβλίο που αφορά την Πληροφορική και σχετίζεται με το νεοϊδρυθέν Πανεπιστήμιο Δυτ. Αττικής) και ο δεύτερος έχει να κάνει με την αναθεώρηση όσων εκείνος είχε παγιώσει και εφάρμοζε στον οικονομικό τομέα του Δήμου, που είχε την ευθύνη σαν Αντιδήμαρχος.

Ο κ. Πρεντάκης φειδωλός, αποφεύγει να μιλήσει δημόσια.

Αύριο Τρίτη 12 Ιουνίου, πληροφορηθήκαμε πως επίκειται συνάντηση των δύο ανδρών (Καπλάνη – Πρεντάκη) και πως ο κ. Δήμαρχος μετά την απάντηση που θα λάβει από τον δεύτερο, θα στραφεί σε έτερο άτομο, που  ήδη έχει δεχτεί την ίδια πρόταση για τη θέση του Γραμματέα (PLAN B) και αναμένει στο ακουστικό του, με αγωνία, την απάντηση Πρεντάκη…