Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας


Προβλήματα του Δήμου Αγίας Βαρβάρας που χρήζουν άμεσης επίλυσης απασχόλησαν τη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη 6  Ιουνίου, ο Δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης και ο ανεξάρτητος Βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, στο Δημοτικό Κατάστημα της πόλης μας, κατά την επίσκεψη του κ. Βουλευτή.

Η λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής, η απομάκρυνση των πυλώνων υψηλής τάσης, παράνομες εγκαταστάσεις σε δασική έκταση, αλλά και η διαμόρφωση του εμπορικού κέντρου με αφορμή τη λειτουργία νέου σταθμού του μετρό, είναι ορισμένα από τα ζητήματα που τέθηκαν στο τραπέζι.

Ο κ. Καπλάνης επεσήμανε ότι χρειάζεται υποστηρικτικός μηχανισμός ώστε μέσα σε ένα βαρύ γραφειοκρατικό μοντέλο κάθε νέος σταθμός του μετρό να κεφαλαιοποιεί τα οφέλη για το κοινωνικό σύνολο.

Από την πλευρά του ο κ. Θεοχάρης προσφέρθηκε να προωθήσει – μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου – τα ζητήματα που συζητήθηκαν.

Δεσμεύτηκε επιπλέον να υποβάλει ερώτηση στη Βουλή για την απομάκρυνση των γραμμών υψηλής τάσης, εκ των οποίων η μία  είναι απενεργοποιημένη, καθώς οι σχετικές μελέτες έχουν ωριμάσει και η χρηματοδότηση έχει εξασφαλιστεί.