» Πρόταση Καπλάνη σε Πρεντάκη για τη θέση του Γεν. Γραμματέα του Δήμου

Πρόταση Καπλάνη σε Πρεντάκη για τη θέση του Γεν. Γραμματέα του Δήμου

Γράφαμε πρόσφατα πως η Γεν. Γραμματέας του Δήμου κ. Αργυρώ Τσουλούφα, πρόκειται να αποχωρήσει από τη θέση της, επειδή πέτυχε σε εξετάσεις και διορίστηκε σε Ανεξάρτητη Δικαστική Αρχή, που ιδρύθηκε πρόσφατα.

Η θέση της, η οποία έχει μεγάλες ευθύνες και απαιτούνται γνώσεις και οξυδέρκεια και η κ. Τσουλούφα ανταποκρίθηκε άριστα, προτάθηκε από τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Γιώργο Καπλάνη, στον π. Αντιδήμαρχο και πρόεδρο της Ένωσης Κρητών Αγίας Βαρβάρας κ. Παντελή Πρεντάκη, πριν λίγες εβδομάδες.

Ο κ. Πρεντάκης δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση του Δημάρχου και σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του αρνήθηκε ευγενικά να μας πει εάν θα αποδεχτεί την πρόταση και τη θέση που του προσφέρθηκε.

Σημειώνουμε πάντως πως στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 30 Μαΐου, ο Δήμαρχος απέφυγε να απαντήσει σε ερώτηση της Δημ. Συμβούλου κ. Σιαραμπή, εάν πρόκειται να καλύψει τη θέση της αποχωρούσας κ. Τσουλούφα, με άλλο πρόσωπο.

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!