Γιάννης Πουλάκης: “Ενωμένοι θα βγούμε μπροστά…”

Από την πρώτη στιγμή το γράψαμε, ότι δίνουμε έμφαση στην συμμετοχή και όχι στους ψήφους, στην παράταξη και όχι στους αυτόνομους παραταξιακούς κύκλους, στην δημοκρατία και όχι στις μοναρχικές τάσεις.

Οι εκλογές στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας ήταν μια μεγάλη Γιορτή, και αυτή πρέπει να οδηγήσει στο στο τέλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και στον ερχομό της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Στην Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχουν τσιφλίκια, βιλαέτια ούτε παραφωνίες, με μια φωνή εκφραζόμαστε όλοι, με πολλές φωνές εκφράζεται ένας και αυτός είναι ο αρχηγός μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όλοι τασσόμαστε κάτω από αυτόν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία βγήκαν πιο δυνατοί από την μεγάλη αυτή γιορτή, άσχετα αν οι αντίπαλοι εκφράζονταν για το αντίθετο και οι κακοπροαίρετοι το υποτιμούν.

Η Νέα Δημοκρατία, ενωμένη όσο ποτέ άλλοτε, έχει βγει πλέον μια και καλή από την εσωστρέφεια και έχει ανοίξει τα φτερά της.

Τα φτερά που εσείς της δώσατε με την συμμετοχή σας στις εσωτερικές της εκλογικές διαδικασίες. Μέσα από αυτές δεν υπήρχε ούτε νικητής, ούτε ηττημένος, νικήτρια ήταν η Νέα Δημοκρατία, η Δημοκρατία και η κοινωνία.

Στην πόλη μας , στην Αγία Βαρβάρα τιμήσαμε τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας δεόντως. Δείξαμε όλοι ότι αυτό που αναστήσαμε με συλλογική προσπάθεια και ακούει στο όνομα Τοπική είναι πλέον ένας ανοικτός φορέας για όλους. Μία ανοικτή πόρτα ανεξάρτητη από πρόσωπα, που δείχνει έναν και μόνο δρόμο. Αυτόν της αλλαγής.

Μέσα από την καρδιά μου για όσους μας τίμησαν με την ενεργή τους συμμετοχή και την εμπιστοσύνη τους, θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθένα ξεχωριστά.