Τάκης Μπιτούνης: “Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι ο Λάμπρος Μίχος, έχει ανάγκη ταχυδρόμων για να λέει την άποψή του;;;”

Ο Τάκης Μπιτούνης, επί σειρά πρόεδρος στον ΑΣΔΑ, πολιτικός και προσωπικός φίλος του Λάμπρου Μιχου, είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τον πρώην Δήμαρχο της πόλης μας.

Μόλις πριν λίγες ημέρες ανάρτησε στην Ιστοσελίδα του το παρακάτω σχόλιο, συνοδευόμενο από ένα τεράστιο ερωτηματικό:

“ΕΡΩΤΗΣΗ:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο Λ. ΜΙΧΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ;;;;”

Αναδημοσιεύουμε το παραπάνω ερώτημα του Τάκη Μπιτούνη, διότι κάποιοι προσπαθούν να ερμηνεύσουν επιστολές του Λάμπρου Μίχου, που απευθύνονται προσωπικά στον Πάρι Βαμβακόπουλο.

Για να μην κοπιάζουν λοιπόν προσπαθώντας να ερμηνεύσουν τον π. Δήμαρχο, ας παρακολουθούν τα δημοσιεύματα της “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ”, διότι ο Λάμπρος Μίχος, όταν έχει κάτι σοβαρό να πει ή να ανακοινώσει, μέσω της εφημερίδας μας θα το πράξει, όπως το συνηθίζει άλλωστε…

Για τον απλούστατο λόγο, επειδή η ΚΡΙΤΙΚΗ αλλά και η ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ, όταν γίνεται μέσα από τις στήλες μας, είναι τίμιες και δεν αποσκοπούν σε κέρδη, οικονομικά ή άλλα και ο Λάμπρος Μίχος το γνωρίζει αυτό, το αναγνωρίζει και δεν το παραγνωρίζει…

Σημ. “Π”: Για όσους δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τη μύγα από τη σφίγγα. Το σκίτσο απεικονίζει Σφίγγα…

Δε χρειάζεται να είναι κάποιος εντομολόγος να το καταλάβει…