Για 7η συνεχόμενη φορά, εξελέγη ο Μιχάλης Γιάγκας, πρόεδρος στους υπαλλήλους Επιμελητηρίων

Παρουσία του υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιου Πιτσιόρλα ξεκίνησαν οι εργασίες του 27ου Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Επιμελητηρίων (Ο.Σ.Υ.Ε.), που πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20 Απριλίου 2018 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, με τη συμμετοχή αντιπροσώπων των επιμελητηριακών υπαλλήλων από τα 59 Επιμελητήρια της χώρας και την Κ.Ε.Ε.Ε.

Κατά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν οι σύνεδροι επαναβεβαίωσαν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Μιχάλη Γιάγκα επανεκλέγοντάς τον για 7η συνεχή φορά Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Επιμελητηρίων (Ο.Σ.Υ.Ε.).

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέχτηκε συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Γιάγκας Μιχάλης, Πρόεδρος,
Παναγόπουλος Χρήστος, Α΄ Αντιπρόεδρος
Παπαβασιλείου Ελπίδα, Β΄ Αντιπρόεδρος
Γιοβανοπούλου Παρασκευή, Γεν. Γραμματέας
Χρηστίδης Βασίλειος, Ταμίας
Αλεξόπουλος Χρήστος, Μέλος
Δασκαλόπουλος Ιωάννης, Μέλος
Μωρογιώργα Σταυρούλα, Μέλος
Σαλαπάτας Βασίλης, Μέλος

Αντιπρόσωπος στην ΑΔΕΔΥ εκλέχτηκε η Λεμονιά Καναβέτα και την Ελεγκτική Επιτροπή αποτελούν οι: Λιάπη Ευαγγελία, Παπαθεοδώρου Χρήστος και Αγγέλης Γιώργος.

Επιστολή του Προέδρου της Ο.Σ.Υ.Ε

προς του Υπαλλήλους των Επιμελητηρίων

Αθήνα 23/4/2018

Αγαπητές συναδέλφισσες  και συνάδελφοι

Είναι μοναδική τιμή για μένα η εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλετε και για έβδομη συνεχή φορά με αναδείξατε, στο 27ο Συνέδριο, Πρόεδρο του Δ.Σ της Ομοσπονδίας μας.

Νιώθω την ανάγκη να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου.

Να είστε βέβαιοι ότι η εμπιστοσύνη σας και με τιμά και με συγκινεί.

Μου δίνει  επίσης ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και ενθουσιασμό για να συνεχίσουμε μαζί, και με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, τον αγώνα για την ευημερία του θεσμού που υπηρετούμε.

Οι ίδιες αρχές, οι οποίες εξασφάλισαν την επιτυχία των στόχων που θέσαμε όλα αυτά τα χρόνια, η  ενεργός συμμετοχή,  ο δημιουργικός διάλογος, οι  ξεκάθαρες και τεκμηριωμένες θέσεις, το πνεύμα ενότητας και συνεργασίας με όλη την Επιμελητηριακή κοινότητα, η μαχητική και υπεύθυνη διεκδίκηση, θα είναι και πάλι οδηγός μας, για να ανταποκριθούμε στις νέες προκλήσεις.

Μιχάλης Γιάγκας

Πρόεδρος Ο.Σ.Υ.Ε