Διάρρηξη στην επιχείρηση του Γιάννη Γκούβαλη, στην πόλη μας

Άγνωστοι εισέβαλαν τα ξημερώματα της Δευτέρας 23 Απριλίου στην επιχείρηση του π. υποψήφιου Δημάρχου της πόλης μας κ. Γιάννη Γκούβαλη, η οποία στεγάζεται στο ισόγειο κτιρίου στη γωνία Ηπείρου και Καραολή, λίγες δεκάδες μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης μας.

Πάνω από την επιχείρηση είναι οι κατοικίες της οικογένειας του και των παιδιών του.

Όπως μας ενημέρωσαν, γύρω στις 5 το πρωί ακούστηκε κάποιος θόρυβος στο κτίριο. Οι ιδιοκτήτες άναψαν τα φώτα στο κλιμακοστάσιο και ερεύνησαν τον χώρo, χωρίς να εντοπίσουν κάτι.

Δεν πρόσεξαν όμως πως από μία πόρτα επί της Καραολή είχε σημειωθεί διάρρηξη και από την οποία εισέβαλαν οι διαρρήκτες. Η συγκεκριμένη πόρτα ήταν η μοναδική η οποία δεν είχε συναγερμό, πράγμα που γνώριζαν απ΄ότι φαίνεται οι δράστες, οι οποίοι φεύγοντας πήραν εμπορεύματα, κονκάρδες, μπλοκ, αυτοκόλλητα και άλλα συναφή προϊόντα τα οποία εμπορεύεται η επιχείρηση “Diana Poster’s”, αξίας περί τα 2.000 ευρώ.

Επικοινωνήσαμε με το τμήμα Ασφαλείας της πόλης μας για επιπλέον πληροφορίες και να ρωτήσουμε το λόγο που η σήμανση της ΕΛ.ΑΣ, δεν πήγε στο σημείο για να πάρει αποτυπώματα και φωτογραφίες. Ο Αξιωματικός υπηρεσίας μας ενημέρωσε πως για να γίνουν τα παραπάνω, οι ιδιοκτήτες οφείλουν να καταθέσουν  μήνυση κατά αγνώστων και να καταγγείλουν το γεγονός επισήμως,  πράγμα που έως αργά το απόγευμα δεν είχαν πράξει.

Μετά τη διάρρηξη οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης τοποθέτησαν συναγερμό, στο μοναδικό δωμάτιο που δεν είχε και αντικατέστησαν την πόρτα.

Σημειώνουμε πως ελέγχονται κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν σε κοντινό ακίνητο, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει γίνει καταγραφή των δραστών ή άλλων πολύτιμων ευρημάτων, που θα οδηγήσει στην αποκάλυψη και σύλληψη των δραστών.

Σημειώνουμε πως η διάρρηξη αυτή έρχεται να προστεθεί στο συνεχές πλέον φαινόμενο των διαρρήξεων που συμβαίνουν στην πόλη μας το τελευταίο διάστημα, με αυξανόμενη τάση.