» Την Κυριακή 11 Μαρτίου, κλείνουν οι μπάρες και στο σταθμό ΜΕΤΡΟ της “ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ”

Την Κυριακή 11 Μαρτίου, κλείνουν οι μπάρες και στο σταθμό ΜΕΤΡΟ της “ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ”

 

Την Κυριακή 11 Μαρτίου, σε ακόμα 15 σταθμούς του μετρό κλείνουν  οι μπάρες, στα πλαίσια της σταδιακής εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Ένας από αυτούς είναι και ο σταθμός της πόλης μας “ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ”.

Όπως έχει ήδη συμβεί στους σταθμούς των οποίων οι μπάρες έχουν πέσει, έτσι και στους 15 επιπλέον σταθμούς του μετρό που θα κλείσουν, μία τουλάχιστον μπάρα θα μείνει ανοικτή, ώστε να περνούν όσοι δικαιούνται δωρεάν μετακίνησης.

Την Κυριακή 11 Μαρτίου κλείνουν οι εξής σταθμοί:

Ταύρος και Μαρούσι (ΗΣΑΠ- Γραμμή 1)
Ανθούπολη, Περιστέρι, Σεπόλια, Ηλιούπολη, Άλιμος, Αργυρούπολη, Ελληνικό (Γραμμή 2)
Αγ. Μαρίνα, Κεραμεικός, Χολαργός, Νομισματοκοπείο, Αγ. Παρασκευή, Χαλάνδρι (Γραμμή 3)
Υπενθυμίζεται ότι ο μπάρες στους σταθμούς Άγιος Αντώνιος και Άγιος Δημήτριος της γραμμής 2 και Αεροδρόμιο, Δουκίσσης Πλακεντίας, Ελαιώνας και Αιγάλεω της γραμμής 3, είναι κλειστές ήδη.

Στο σταθμό του Συντάγματος οι μπάρες έκλεισαν την περασμένη Κυριακή και την Κυριακή 11 Μαρτίου θα παραμείνουν κλειστές. Από Δευτέρα 12 Μαρτίου, όμως έως και την Τετάρτη 14 Μαρτίου οι μπάρες θα είναι ανοικτές 6:00 -10:00 και 15:00- 19:00, λόγω συμφόρησης που παρατηρήθηκε τις ώρες αιχμής.

Ηλεκτρονικό εισιτήριο και στον Προαστιακό

Την ερχόμενη Δευτέρα, 12 Μαρτίου, ξεκινά η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και στις γραμμές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δηλαδή του Προαστιακού.

Το εισιτήριο ισχύει για όλα τα Μέσα και οι επιβάτες θα μπορούν να το προμηθευτούν από όλα τα εκδοτήρια της Αττικής και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Στο ίδιο εισιτήριο θα μπορούν να αποθηκευτούν και τα προϊόντα κομίστρου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όπως και του ΟΑΣΑ.

Θα μπορεί να επαναφορτιστεί, εκτός από τα σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σε αυτά του ΟΑΣΑ και στα αυτόματα εκδοτικά μηχανήματα που βρίσκονται σε σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού.

Το εισιτήριο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς για 90 λεπτά, όπως όλα τα υπόλοιπα προϊόντα κομίστρου του ΟΑΣΑ.

 

Did you like this? Share it:

© 2018 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!