Η κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας και λύσεις που προτείνονται, από συμπολίτισσές μας

Η συμπολίτισσά μας  Mαίρη Σαμαρτζή, μας κοινοποίησε προς  δημοσίευση κείμενο της Mαρίας Αλιφεροπούλου.

Στο παρακάτω πολύ ενδιαφέρον κείμενο, με απλά λόγια περιγράφετε η κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας και λύσεις που προτείνονται.

Το σημαντικότερο απ΄όλα όμως είναι πως οι δύο συμπολίτισσές μας, δεν μένουν αδρανείς και καταγράφουν τις προτάσεις τους για το καλό της πόλης μας. Ελπίζουμε το παράδειγμά τους να ακολουθήσουν κι άλλοι. Η εφημερίδα μας είναι στη διάθεση όλων, όσων έχουν προτάσεις ή αναφέρονται σε προβλήματα της πόλης, συμμετέχοντας ενεργά στον αγώνα που πρέπει όλοι μας να δώσουμε για την καλυτέρευση των συνθηκών της ζωής μας, στην πόλη μας, την Αγία Βαρβάρα.

Το κείμενο της έχει ως εξής:

Αγαπητοι μου ωρες – ωρες απορω πραγματικα πως εμας δημαρχος-δημοτικο συμβουλιο προσφερει και φροντιζει για τους δημοτες απο τους οποίους εξελέγη.

Αυτη η απορία μου λυθηκε κανοντας μια απλη, καθημερινη βολτα στο δημο τον οποιο διαμένω.

Στο δημο Αγιας Βαρβαρας (Αττικης).

Ξεκινώντας την βολτα μου απο την ανω Αγία Βαρβάρα (προφ. Ηλια): Μετα απο κάθε αποκατάσταση στις πλακες του δρομου λογω βλαβης στο συστημα ύδρευσης, αυτο που τελικα καταφερατε ηταν ακομα περισσοτερες σπασμενες πλακες,άπειρες πετρες στο δρομο που ανεβαίνοντας τα αυτοκινητα πεταγονται στα υπόλοιπα σταθμευμένα οχήματα και προκαλουν ζημιες.

Πολυ καλη δουλεια!!!!

Κατεβαίνοντας στην παιδικη χαρα του προφήτη Ηλία διαπιστωνω (με οχι μεγαλη εκπληξη) σπασμενες κουνιες σπασμενα ξύλα προφυλαξης της τσουληθρας και απίστευτες ακαθαρσιες.

Τι να πω για το δρομο στη Στέφανου Σαραφη που ειναι χωρισμενος στα δυο (Ανω παναγια κατω παναγια) εδω και ….δε θυμαμαι πόσα χρόνια. Ουτε το γεφυρι της Αρτας δε χρειάστηκε τοσα χρονια.

Την καλυτερη δουλεια βεβαια την εχετε κανει στο κοσμημα του δημου μας,στο παρκο Μητερα.

Στη μοναδικη κλειστη (λεμε τωρα) παιδικη χαρα τι να πρωτοπω και που να πρωτοκοιταξω.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΔΕΝ

Σπασμενα καγκελα περιφραξης, σπασμενες τσουληθρες με αιχμηρα πλαστικά το λιγοτερο που μπορουν να προκαλεσουν ειναι άπειρα ράμματα σε παιδικα σωματα κι οχι ανέμελο παιχνιδι που αξιζουν τα παιδια μας το περισσότερο δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι.Θα πρεπει εμεις να το παρουμε πανω μας και να τις ξηλωσουμε ή εχετε σκοπο να κανετε κατι γι αυτο πριν βρεθειτε κατηγορούμενοι;

Τελος θα ηθελα να “ευχαριστησω” το δημαρχο Αγίας Βαρβάρας κυριο ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΠΛΑΝΗ, το δημοτικο συμβουλιο, την αντιπολίτευση του δήμου μας για τα τοσα χρόνια ανικανοτητας και απραξιας. Πραγματικα έλαμψαν δια της απουσιας τους.

Μηπως θα πρεπει να ασχοληθείτε πραγματικα με “ολους” τους δημοτες,με τα πραγματικα προβλήματα και τις αναγκες του δημου;

Ο δημος δεν εχει αναγκη μονο απο “αρτους και θεαματα” αγαπητοι κύριοι του δημοτικου συμβουλίου.Εχει ανάγκη απο ουσιαστικά πραγματα. Ενωθείτε κι ασχοληθείτε πραγματικα με την Αγια Βαρβάρα, πάψτε να πιπιλατε την ιδια καραμελα οτι ο δημος μας ειναι φτωχος δημος. Εσεις τον καταντήσατε φτωχο.

Καντε κατι γιατι θα νας βρειτε απέναντι σας κι οχι στο πλευρο σας.

Ολοι μαζί μπορουμε να κανουμε πολλά.

Μια αγανακτισμενη δημότης…

Υ.Γ Οι εικονες μιλουν απο μονες τους.