Η εφημερίδα μας “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ” αντιλαμβανόμενη την εποχή μας, τόλμησε και πέτυχε!!!

Εφέτος τον Φεβρουάριο κλείσαμε 40 χρόνια ύπαρξης στο χώρο της ενημέρωσης και πέντε χρόνια στο διαδίκτυο.

Τον Φεβρουάριο του 2013 η εφημερίδα μας εγκαινίασε την ηλεκτρονική ιστοσελίδα της, παράλληλα με την έντυπη έκδοσή της.

Τον Ιούνιο του 2014 η “Π” έκανε το μεγάλο άλμα.

Η εφημερίδα μας “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ” αντιλαμβανόμενη την εποχή μας, τόλμησε και μετατράπηκε σε αποκλειστικά Ηλεκτρονική εφημερίδα.

Κυκλοφορούσαμε σε έντυπη μορφή κάθε μήνα, επί 35 συνεχή χρόνια, από τον Φλεβάρη του 1978.

Εκ των πραγμάτων στο τέλος του κάθε μήνα δημοσιεύαμε όσα είχαν γίνει από τις αρχές αυτού. Υπήρξαν και περιπτώσεις που δεν επαρκούσαν οι σελίδες μας να φιλοξενήσουν όλη την επικαιρότητα.

Με αποτέλεσμα η ενημέρωση να είναι αρκετές φορές ημιτελής, παρά τα κατά καιρούς έκτακτα φύλλα που κυκλοφορούσαμε, προκειμένου να ενημερώσουμε το αναγνωστικό κοινό μας για κάτι εξαιρετικά επείγον ή μεγάλο.

Η απόφασή μας εκείνη, να μεταπηδήσουμε στη σημερινή ηλεκτρονική, γρήγορη, άμεση ενημέρωση είχε σαν αποτέλεσμα την ΕΓΚΑΙΡΗ και ΕΓΚΥΡΗ ενημέρωση των συμπολιτών μας, σε καθημερινή πλέον βάση.

Η προσπάθειά μας αγκαλιάστηκε από εσάς.

Καθημερινά εκατοντάδες συμπολίτες μας επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας και το facebook αυτής και ενημερώνονται, σχολιάζουν, συμμετέχουν.

Κάθε εβδομάδα η υπηρεσία του facebook, μας στέλνει αναλυτικά την επισκεψιμότητα του facebook, της εφημερίδας, με αριθμούς και νούμερα που δεν αποδέχονται καμία αμφισβήτηση.

Τον Φεβρουάριο του 2013 είχαμε 231 εβδομαδιαίες επισκέψεις, ενώ το αντίστοιχο διάστημα το 2018 είχαμε 2.460. 

Οι αριθμοί είναι ΑΠΟΛΥΤΟΙ. 

Παρακάτω δημοσιεύουμε τα αναλυτικά στοιχεία από το 2013 έως και σήμερα που αφορούν την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου και αρχές Μαρτίου, κάθε έτους.

Σημειώνουμε πως στα παρακάτω στοιχεία ΔΕΝ υπάρχει αναφορά στις επισκέψεις της ιστοσελίδας μας, που είναι αντιστοίχως ανάλογες, σε αριθμό επισκεπτών, με ελαφρά άνοδο, σε σχέση με το facebook.

Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που εμπιστεύεστε την “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ” για την ενημέρωσή σας.