Ο κ. Βασιλάκος Θεόδωρος καταγγέλλει την αποδέσμευση του χώρου της σχολής Ράδου

Θέλω να καταγγείλω την μεθόδευση και την επικίνδυνη για την πόλη μας την Αγία Βαρβάρα, διοίκηση Καπλάνη, για την στοχευμένη και δυστυχώς Αποδέσμευση, ενός πολύ ζωτικού χώρου, την σχολή Ράδου,που από το 1993 ήταν δεσμευμένη για την κατασκευή παιδικού σταθμού.

Επειδή φοβήθηκε ο Καπλάνης να το φέρει στο Δημ. Συμβούλιο ως αποδέσμευση του οικοπέδου,το έφερε ως αίτημα των ιδιοκτητών.

Το οικόπεδο οι πρώην ιδιοκτήτες το πούλησαν στους νέους αγοραστές με την δέσμευση του οικοπέδου από 1993.

Τώρα αρχίζει το επικίνδυνο παιχνίδι και οι εξόφληση “επιταγών”του Καπλάνη και κάποιων συμβούλων – Όχι όλων – της παράταξης του.

Το οικόπεδο όπως απέδειξαν τα ονόματα των νέων ιδιοκτητών είναι πρώτοι συγγενείς δημοτικού συμβούλου της παράταξης του Καπλάνη.

Αυτές τις υποσχέσεις και τις επιταγές ξεπληρώνει ο δήμαρχος της πόλης κ. Καπλανης.

Κάτι αντίστοιχο έγινε και με το οικόπεδο στην οδός Μαντινείας.

Όλοι σχεδόν η αντιπολίτευση το καταψήφισε πλην του νέου Δημ. Συμβούλου Παναγιώτη Καραπάνου.

Αυτή η διοίκηση αποδεικνύεται πλέον και επικίνδυνη αν όχι ανίκανη για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Δήμου Αγίας Βαρβάρας και τον πολιτών.

Έχει χάσει την μπάλα και προσπαθεί να τα αρπάζει με όλους τους τρόπους.

Θέλω να πιστεύω ότι όλοι μαζί τοπικοί φορείς, Εφημερίδες και πολίτες της πόλης μας να αντισταθούμε στις ορέξεις του Καπλάνη και τις επικίνδυνης παράταξης του γιατί δεν ενδιαφέρονται για το συμφέρον της πόλης, αλλά απέδειξαν ότι ενδιαφέρονται πως να εξαργυρώνουν επιταγές και να τα “ΠΕΡΝΟΥΝ “μαύρα.

Δηλώνω ότι θα προσφύγουμε ως παράταξη και ως πολίτης της Αγίας Βαρβάρας, στην αποκεντρωμένη Διοίκηση για να προσβάλλουμε την απόφαση για την εσκεμμένη αποδέσμευση της Σχολής Ράδου, όπως και για την κραυγαλέα πληρωμή ύψους 25000 ευρώ για την καταγραφή των στύλων φωτισμού της πόλης.

Πέμπτη 1η Μαρτίου 2018

ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ